Luettelo

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Takaisin luetteloon

Lämpötilan mittauslaitteet (Marathon MR) FLUKE Process Instruments GmbH

Tuotekysely  

Datapaq AutoPaq -lämpöprofiilijärjestelmä
Datapaq AutoPaq on räätälöity lämpöprofiilijärjestelmä, joka on tarkoitettu autoteollisuuden kokoonpanomarkkinoilla käytettävien maalien, liimojen ja tiivisteiden kovettumisprosessien lämpötilan seurantaan.

AutoPaq tarjoaa jopa 20 mittauskanavaa yhdessä järjestelmässä, ja se on täydellinen työkalu uusien laitosten yksityiskohtaiseen kovettumisen validointiin tai olemassa olevien linjojen optimointiin uusia malleja varten. Reaaliaikaisen RF-ominaisuuden ansiosta järjestelmä voi olla myös suositeltava valinta maalaustoimintojen rutiininomaiseen live-seurantaan osana tavanomaisia laadunvarmistusmenettelyjä.

Datapaq CoilPaq Thermal Profiling System
Datapaq CoilPaq -järjestelmää käytetään pintamaalauslinjoissa tarkkailemaan kelanauhan lämpötilaprofiilia sen leveyden eri kohdissa, kun se syötetään uunin läpi. CoilPaqin rakenteen ansiosta laite voidaan sijoittaa liikkuvalle kelalle pysäyttämättä linjaa. Tarkat lämpötilalukemat alkavat heti, kun termoparit tulevat uuniin, ja ne otetaan suurella nopeudella optimaalisen resoluution saavuttamiseksi.

Datapaq MonoPaq2 -lämpöprofiilimittausjärjestelmä
Datapaq MonoPaq2 on räätälöity uuniprofiilimittausjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti alumiinipullojen, aerosolien ja kokoontaitettavien putkien pinnoituskovettumisprosessin seurantaan Monoblock-uunissa. Järjestelmä perustuu ainutlaatuiseen, pienempään micro Q18 -dataloggeriin, ja sen avulla voidaan nyt valvoa sekä Monoblock OBO -nastalinjoja että IBO-korilinjoja.

MonoPaq2 kehittyy alkuperäisestä Datapaq MonoPaqista, mutta sen pienemmän koon ja parannetun kiinnitysmekanismin ansiosta se on helpompi ja nopeampi asentaa OBO Pin -linjoihin ja IBO-korilinjoihin.

Datapaq StenterPaq Thermal Profiling System
Datapaq StenterPaqin avulla voit seurata kankaan lämpötilaprofiilia, kun se kulkee kiristys- tai kiristysuunien läpi. Siinä yhdistyvät uusin dataloggeritekniikka, lämpösuojaus ja analyysiohjelmisto, joilla varmistetaan, että prosessisi pysyy määritettyjen toleranssien sisällä. StenterPaq on suunniteltu siten, että se voidaan tukea joko kankaaseen tai kiristyskoukkuihin siten, että vain termoelementin kärjet koskettavat kangasta. Sitä voidaan käyttää monenlaisille materiaaleille sileästä kankaasta raskaaseen, syvänukkaiseen mattoon.

Datapaq RotoPaq -lämpöprofiilijärjestelmät
Datapaq RotoPaq -järjestelmät on suunniteltu erityisesti käytettäväksi kotitalouksissa ja kaupallisessa muovituotteiden valmistuksessa käytettävissä rotaatiosovelluksissa. Niitä voidaan käyttää koko rotaatiosulatusprosessin lämmitys- ja jäähdytysjaksojen ajan prosessin lämpötilatietojen seurantaan.

Datapaq WicketPaq -lämpöprofiilijärjestelmä
Datapaq WicketPaq on räätälöity lämpöprofiilijärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti metallilevyjen ja ympäristön lämpötilojen seurantaan valmistettaessa kolmiosaisia tölkkejä wicket-uunissa. WicketPaq-järjestelmän keräämien tietojen avulla voit varmistaa joko painovärin tai lakan kovettumislämpötilat wicket-uunissa.

Datapaq Physical Vapor Deposition Thermal Profiling System
Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) Thermal Profiling System -järjestelmän avulla voit säätää ja valvoa lämpöprofiilia PVD-prosessin uunisyklissä ja saada aikaan tarkat tuotteen lämpötilat, joita tarvitaan erittäin kestävän ja sileän tuotteen viimeistelyn saavuttamiseksi.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Lämpötilan mittauslaitteet alueelta

Lämpötilan mittauslaitteet (Raynger 3i Plus)

Raytek® Raynger 3i Plus -korkean lämpötilan käsikäyttöinen infrapunalämpömittari on suunniteltu täyttämään prosessin suorituskykyvaatimukset monissa teollisissa sovelluksissa, kuten erittäin va...

Datapaq® uunin lämpökäsittelyn profilointijärjestelmät

Fluke Process Instrumentsin Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating sisältää Datapaq TP6 -tiedonkeruulaitteen, lämpöesteen valinnan (Datapaq TB40 tai TB49), lämpöparit ja intuitiivisen Dat...

Datapaq® uunin lämpötilan tasaisuuden mittausjärjestelmät

Fluke Process Instrumentsin Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) -järjestelmässä on valittavissa dataloggeri (TP6 tai XDL12), lämpöeste (TB45 tai TB46), termoelementit ja int...

Datapaq® uunijärjestelmät lämpötilaprofiilien mittaukseen

Fluke Process Instrumentsin Datapaq Furnace Tracker Specialty Profiling Systems -järjestelmissä on Datapaq TP6- ja Datapaq DP5 -tiedonkeruulaitteet, satoja sovelluskohtaisia lämpöesteitä, termopare...

Lämpötilan mittauslaitteet (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® tarjoaa Oven Tracker® XL2 -järjestelmän, joka on uusimman sukupolven Oven Tracker -järjestelmä vankkaan, kattavaan, älykkääseen ja helppokäyttöiseen uunien lämpötilaprofiiliin

<...