Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Julkisivujen alarakenteet (NASTO-N) Systea GmbH

Tuotekysely  

Profiilijärjestelmä luonnonkivipaneelien piilokiinnitykseen jyrsityn uran avulla.

NASTO-N:ään perustuva alusrakennejärjestelmä koostuu pystysuorista L- ja T-muotoisista alumiinisista tukiprofiileista, seinäkannattimista ja lisävarusteista. Lämpökuormituksen ja vaatimusten mukaan seinäkannattimet valmistetaan alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai lasikuituvahvisteisesta polyamidista.

Verhouselementit vaativat uran paneelin ylä- ja alareunaan.

Tämä rakenne soveltuu erityisen hyvin paneelien korkeuteen 1500 mm asti. Edut syntyvät vaakasuoran tukiprofiilin ansiosta ennen kaikkea ristiinliimauksessa, sillä verhous voidaan vaivattomasti sijoittaa tukiprofiilien päälle vinoon.

Tukiprofiilit liitetään seinäkannattimiin ruuveilla tai niiteillä. Tällöin liukupisteet ottavat vastaan vaakasuuntaiset (tuuli)kuormat ja kiinteät pisteet vaaka- ja pystysuuntaiset kuormat (kuollut kuorma). Pystysuorissa pitkittäisreikien liukupisteissä saavutetaan rajoitukseton kokoonpano. Tukiprofiilia kohden on yksi kiintopiste.

Seinäkiinnikkeisiin voidaan lisävarusteena liittää asennusapu, joka mahdollistaa tukiprofiilin kiinnittämisen ja pitämisen, mikä helpottaa työskentelyä.

Thermostop-elementit ovat saatavana lämpöerottimina lämpösiltojen minimoimiseksi.

Jopa 480 mm:n ulkonemat.
Materiaali EN AW-6063 T 66

Alumiiniset T-profiilit
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70

Vaakasuorat alumiiniset tukiprofiilit
Aloitusprofiili/Pääteprofiili
Keskiprofiili

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Julkisivujen alarakenteet alueelta

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALWI-S)

Profiilijärjestelmä esimerkiksi kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmistettujen suurikokoisten verhouslevyjen näkyvään kiinnittämiseen.

ALWI-S:ään p...

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALKAPO)

Profiilijärjestelmä, jossa on suljettu jänneväli suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvään kiinnittämiseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittipaneeleista tai HPL:stä.

Laa...

Julkisivujen alarakenteet (UKLA)

Profiilijärjestelmä suurten ja pienikokoisten keraamisten julkisivupaneelien, esim. kooltaan 40 x 40 cm tai 60 x 60 cm, näkyvään kiinnittämiseen kiinnikkeillä.

UKLA-järjest...

Julkisivujen alarakenteet (ALHO)

Profiilijärjestelmä puusta valmistettujen pienikokoisten ja suurikokoisten verhousmateriaalien sekä julkisivupaneelien, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmis...

Julkisivujen alarakenteet (Beta Universal II (visible fixing))

Lämpösilloista vapaa alusrakennejärjestelmä suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvää ja piilokiinnitystä varten.

Lämpösilloista vapaa BETA Universal II -alarakennejärjeste...