Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Seinäkiinnikkeet Systea GmbH

Tuotekysely  

Turvallisuus ja energiatehokkuus - SYSTEA-alusrakennejärjestelmät tarjoavat muutakin kuin vain turvallisen tuen.

Yhteydenpidon ansiosta järjestelmämme tunnistavat arkkitehtien ja suunnittelijoiden, suunnittelijoiden ja julkisivuasentajien vaatimukset. Erittäin pätevän teknisen suorituskyvyn lisäksi järjestelmämme erottuvat tällä tavoin tehokkaalla ja taloudellisella kokoonpanolla ja asennuksella.

Seinäkannattimilla on tärkeä rooli jokaisen alaslasketun, takatuulettuvan julkisivun määrittelyssä. Lukuisat profiilijärjestelmämme voidaan yhdistää alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai lasikuituvahvisteisesta polyamidista valmistettuihin seinäkannattimiin, jolloin voidaan luoda monenlaisia ratkaisuja ja täyttää siten kaikki suunnittelua, paloturvallisuutta ja energiatehokkuutta koskevat vaatimukset.

Alumiiniset L-muotoiset seinäkannattimet:
Seoksesta EN AW-6063 T66 valmistetuilla palamattomilla alumiinisilla alumiinisilla seinäkannattimilla on keskinkertainen lämmönjohtavuus (luokat D-H).

Niitä

on saatavana pituuksina 40 mm:stä 320 mm:iin, ja niitä käytetään betoniin/muuraukseen tai puu-/metallirunkoihin kiinnittämiseen

  • Alumiiniset U-muotoiset seinäkannattimet:
Näillä alumiiniseoksesta EN AW-6063 T66 valmistetuilla palamattomilla alumiiniseinäkiinnikkeillä on keskinkertaiset lämmönjohtavuusominaisuudet (luokka B-F). Niitä on saatavana 40 mm:n ja 180 mm:n pituisena, ja niitä käytetään betoniin/muuraukseen tai puu-/metallirunkoihin kiinnittämiseen.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut L-muotoiset seinäkannattimet: Seoksesta EN 10088-2; 1.4162 valmistetuilla palamattomilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla seinäkannattimilla on alhainen lämmönjohtavuus (luokka A+-B). Niitä on saatavana pituuksina 120 mm:stä 400 mm:iin, ja niitä käytetään kiinnittämiseen betoniin/muuraukseen tai puu-/metallirunkoihin. Ne soveltuvat Passivhaus-rakentamismenetelmään.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut U-muotoiset seinäkannattimet: Näillä seoksesta EN 10088-2; 1.4162 valmistetuilla palamattomilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla seinäkannattimilla on alhainen lämmönjohtavuus (luokka A+-B). Niitä on saatavana pituuksina 60 mm:stä 300 mm:iin, ja niitä käytetään kiinnittämiseen betoni-/muuraus- tai puu-/metallirunkoihin. Ne soveltuvat Passivhaus-rakentamismenetelmään.
  • TEKOFIX-seinäkiinnike:Vaikeasti syttyvä TEKOFIX-seinäkiinnike on valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista PA66, jonka lämmönjohtavuus on erittäin alhainen (luokka A+ - A). Seinäkiinnikettä on saatavana pituuksina 100 mm:stä 350 mm:iin, ja sitä käytetään betoni-/muuraus- tai puu-/metallirunkoihin kiinnittämiseen. Ne soveltuvat Passivhaus-rakentamistapaan.

Tuotekysely