Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Erityiset ratkaisut Systea GmbH

Tuotekysely  

Poikkeukselliset julkisivumallit asettavat usein valtavia haasteita paitsi alusrakenteelle myös asennukselle.

Aina kun vakiojärjestelmät eivät riitä, SYSTEA tarjoaa räätälöityjä erikoisratkaisuja, joiden avulla voidaan toteuttaa myös kaikkein näyttävimmät rakennuksen kuoret ja julkisivut.

Arkkitehtuurihanke "The Wave" (Vejle, Tanska) on saanut useita palkintoja ja on tunnetun arkkitehtitoimiston Henning Larsenin huippuesimerkki. Tehtävämme oli varmistaa virtaavat katto- ja julkisivurakenteet, jotka on verhottu laatoilla ja jotka siirtyvät toisiinsa turvallisesti ja samalla kunnianhimoisen visuaalisen ilmeen avulla.

Toinen erinomainen esimerkki erinomaisesta arkkitehtuurista on tähtiarkkitehti Frank Gehryn Fondation Louis Vuittonille (Pariisi, Ranska) suunnittelema "Le vaisseau de verre". Rakennuksen poikkeuksellinen kuutiomuoto, jossa yksikään seinä ei ole samanlainen kuin toinen, asettaa korkeimmat vaatimukset alusrakenteelle.

Tiiviin yhteistyön kautta kaikkien tähän hankkeeseen osallistuvien osapuolten kanssa SYSTEA pystyi myös antamaan suunnittelun alkuvaiheessa panoksensa ideoihin, jotka eivät jääneet vain ideoiksi.

Tuotekysely