Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Julkisivujen alarakenteet (KH35 / SZ20 / CS20) Systea GmbH

Tuotekysely  

Profiilijärjestelmä metallikasettien ja alumiinikomposiittilevyjen piilokiinnitykseen vaakasuunnassa.

KH35-, SZ20- tai CS20-järjestelmään perustuva alusrakennejärjestelmä koostuu pystysuorista T-profiileista tai hattuprofiileista, vaakasuuntaisista järjestelmäkiskoista, U- tai L-muotoisista seinäkannattimista ja lisävarusteista. L-muotoiset seinäkannattimet on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai lasikuituvahvisteisesta polyamidista, U-muotoiset seinäkannattimet alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.

Vaakasuuntaiset järjestelmäkiskot asennetaan valmiiksi kasetteihin ylä- ja alareunaan niittien avulla. Plug-in-järjestelmässä kasetit asennetaan sitten työmaalla kasettikiinnikkeillä. Tällöin on mahdollista käyttää erilaisia vaakasuuntaisia liitosleveyksiä.

Kantoprofiilit liitetään seinäkannattimiin niiteillä tai ruuveilla. Tällöin liukupisteet ottavat vastaan vaakasuuntaiset (tuuli)kuormat ja kiinteät kohdat vaaka- ja pystysuuntaiset kuormat (kuollut kuorma). Liukupisteissä pystysuorissa pitkittäisrei'issä saavutetaan rajoitukseton kokoonpano. Tukiprofiilia kohden on yksi kiinteä piste.

Seinäkiinnikkeisiin voidaan lisävarusteena liittää asennusapu, joka mahdollistaa tukiprofiilin kiinnittämisen ja pitämisen, mikä helpottaa työskentelyä.

Thermostop-elementit ovat saatavana lämpöerottimina lämpösiltojen minimoimiseksi.

Jopa 480 mm:n ulkonemat.
Materiaali EN AW-6063 T 66

Alumiiniset T-profiilit
T 65 / 50
T 80 / 50

Alumiiniset järjestelmäprofiilit
S-profiili
Z-profiili
Starter-profiili
Ikkunalaudan liitosprofiili
Muoviklipsi

Alumiiniset kattohattuprofiilit
30/50/50/50/50/30 (profiili nro 781)"
40/50/50/50/50/40 (laipan paksuus 3 mm)

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Julkisivujen alarakenteet alueelta

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALWI-S)

Profiilijärjestelmä esimerkiksi kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmistettujen suurikokoisten verhouslevyjen näkyvään kiinnittämiseen.

ALWI-S:ään p...

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALKAPO)

Profiilijärjestelmä, jossa on suljettu jänneväli suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvään kiinnittämiseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittipaneeleista tai HPL:stä.

Laa...

Julkisivujen alarakenteet (UKLA)

Profiilijärjestelmä suurten ja pienikokoisten keraamisten julkisivupaneelien, esim. kooltaan 40 x 40 cm tai 60 x 60 cm, näkyvään kiinnittämiseen kiinnikkeillä.

UKLA-järjest...

Julkisivujen alarakenteet (ALHO)

Profiilijärjestelmä puusta valmistettujen pienikokoisten ja suurikokoisten verhousmateriaalien sekä julkisivupaneelien, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmis...

Julkisivujen alarakenteet (Beta Universal II (visible fixing))

Lämpösilloista vapaa alusrakennejärjestelmä suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvää ja piilokiinnitystä varten.

Lämpösilloista vapaa BETA Universal II -alarakennejärjeste...