Luettelo

Systea GmbH

  • EN 1090

Takaisin luetteloon

Julkisivujen alarakenteet (KU35 NVA/VA) Systea GmbH

Tuotekysely  

Profiilijärjestelmä metallikasettien ja alumiinikomposiittilevyjen piilokiinnitykseen pystysuunnassa.

KU35 NVA/VA -järjestelmään perustuva alusrakennejärjestelmä koostuu pystysuorista T- tai hattuprofiileista, seinäkannattimista ja lisävarusteista. L-muotoiset seinäkannattimet valmistetaan lämpökuormituksen mukaan alumiinista, ruostumattomasta teräksestä tai lasikuituvahvisteisesta polyamidista, U-muotoiset seinäkannattimet alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä.

Kantoprofiili on muotoiltu siten, että siinä on ohjauskisko, johon voidaan ottaa ruuveilla tai ilman ruuveja varustettu liukukisko, joka asennetaan lopullisesti vasta kasetin asentamisen jälkeen.

Ruuvin tarkka sijainti/ripustaminen paikalleen voidaan määrittää vielä työmaalla kasetin asentamisen aikana. Näin ollen tukiprofiileja ei tarvitse ikävästi rivittää.

Tukiprofiilit liitetään seinäkannattimiin niiteillä tai ruuveilla. Tällöin liukupisteet ottavat vastaan vaakasuuntaiset (tuuli)kuormat ja kiinteät pisteet vaaka- ja pystysuuntaiset kuormat (kuollut kuorma). Liukupisteiden kohdalla pystysuorissa pitkittäisrei'issä saavutetaan rajoitukseton kokoonpano. Kullekin kantavalle profiilille on varattu yksi kiintopiste.

Seinäkiinnikkeisiin voidaan lisävarusteena liittää asennusapu, joka mahdollistaa kantavan profiilin kiinnittämisen ja pitämisen, jotta niiden kanssa työskentely olisi helpompaa.

Thermostop-elementit ovat saatavana lämpöerottimina lämpösiltojen minimoimiseksi.

Jopa 480 mm:n ulokkeet.
Materiaali EN AW-6063 T 66

Alumiiniset T-profiilit
T 90/60 (profiili nro 782-T)

Alumiininen hattuprofiili
22/60/50/60/22 (profiili nro 782)

Liukukiskot ja niiden ripustaminen
Liukukiskot pulteilla (alumiini)
Liukukiskot ilman pultteja (alumiini)
QRail-ripustus

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Julkisivujen alarakenteet alueelta

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALWI-S)

Profiilijärjestelmä esimerkiksi kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmistettujen suurikokoisten verhouslevyjen näkyvään kiinnittämiseen.

ALWI-S:ään p...

Profiilijärjestelmä näkyvää kiinnitystä varten (ALKAPO)

Profiilijärjestelmä, jossa on suljettu jänneväli suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvään kiinnittämiseen, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittipaneeleista tai HPL:stä.

Laa...

Julkisivujen alarakenteet (UKLA)

Profiilijärjestelmä suurten ja pienikokoisten keraamisten julkisivupaneelien, esim. kooltaan 40 x 40 cm tai 60 x 60 cm, näkyvään kiinnittämiseen kiinnikkeillä.

UKLA-järjest...

Julkisivujen alarakenteet (ALHO)

Profiilijärjestelmä puusta valmistettujen pienikokoisten ja suurikokoisten verhousmateriaalien sekä julkisivupaneelien, esim. kuitusementistä, alumiinikomposiittilevyistä tai HPL:stä valmis...

Julkisivujen alarakenteet (Beta Universal II (visible fixing))

Lämpösilloista vapaa alusrakennejärjestelmä suurikokoisten julkisivupaneelien näkyvää ja piilokiinnitystä varten.

Lämpösilloista vapaa BETA Universal II -alarakennejärjeste...