Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Tynnyripumput (type 400) FLUX-GERÄTE GmbH

Tuotekysely  

Tynnyri- ja säiliöpumppu sarja 400

Matalaviskoosisten nesteiden pumppaamiseen erilaisista säiliöistä

FLUX-tynnyri- ja säiliöpumput ovat aina "kaksoiskappaleita", jotka koostuvat moottorista ja pumpusta. Molemmat osat voivat vaihdella melko joustavasti. Esimerkiksi eri pumppuja voidaan käyttää samalla moottorilla. Ihanteellinen erilaisten matalaviskoosisten nesteiden - myös erityisen aggressiivisten ja helposti syttyvien - luotettavaan pumppaamiseen. Pienen painonsa ansiosta pumppuja voidaan helposti kuljettaa säiliöstä toiseen. Moottorin ja pumpun helpon käsittelyn ansiosta vaihtoaika on lyhyt.

Pumppu F 424 / FP 424
Tiivistämätön keskialueella

Tiivistämätön pumppu F/FP 424 soveltuu erinomaisesti erilaisten matalaviskoosisten, myös aggressiivisten väliaineiden siirtoon. Se soveltuu nopeasti virtaaville väliaineille, jotka eivät sitoudu, kiteydy eivätkä ole hankaavia. Tällä pumpulla voit tyhjentää tynnyreitä, IBC-astioita ja myös altaita. Erikoisominaisuus, vain FLUXilla: Erityinen rakenne, jossa sisäputkessa on spiraalinmuotoinen ohjainlaakeri, estää ei-toivottujen laskeumien muodostumisen pumppuun ja pidentää käyttöikää merkittävästi. Pumppu on saatavana ruostumattomasta teräksestä, polypropeenista tai polyvinyylideenifluoridista. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua F/FP 424:ää voidaan käyttää myös räjähdysvaarallisissa tiloissa.

Pumppu F 425 / FP 425
99,98 %:n tynnyrien tyhjennykseen

F/FP 425:n avulla 200 litran tynnyriin jää alle 0,05 l jäännösmäärä, eli enintään 0,02 %. Pumpussa on integroitu takaiskuventtiili, joka on helppo sulkea ennen pumpun ottamista ulos säiliöstä. Näin estetään väliaineen takaisinvirtaus pumpussa. Tämä mahdollistaa erityisen kalliiden väliaineiden optimaalisen käytön ja säästää ylimääräisiä puhdistus- ja hävityskustannuksia ongelmallisia väliaineita käsiteltäessä. Pumppu on saatavana ruostumattomasta teräksestä, polypropeenista ja hastelloy C:stä. Ruostumattomasta teräksestä ja hastelloy C:stä valmistettua pumppua F/FP 425 voidaan käyttää myös räjähdysvaarallisilla alueilla.

Pumppu F 427 / FP 427
Voidaan purkaa kokonaan

Pumppu F/FP 427 on ihanteellinen hygieenisiin sovelluksiin ja soveltuu väliaineiden kuljettamiseen tynnyreistä, IBC-astioista ja muista säiliöistä. Se voidaan helposti ja nopeasti purkaa puhdistusta/sterilointia varten, ja se voidaan purkaa kokonaan yksittäisiin osiin. Pumpussa on minimaalinen määrä kuolleita kohtia. Vetoakseli, sisä- ja ulkoputki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (316 Ti tai 1.4581). Pumppu on saatavana myös FOOD- ja 3A-sertifioituna versiona, ja se on kansainvälisten turvallisuusstandardien mukainen.


Pumppu F 430 / FP 430
Mekaanisella tiivisteellä varustettu pumppu

Yleispumppua F/FP 430 voidaan käyttää erilaisille väliaineille, ja se soveltuu tynnyreistä, IBC-astioista tai säiliöistä tapahtuvaan kuljetukseen. Mekaanisella tiivisteellä varustetun rakenteen ansiosta pumppu voidaan helposti ja nopeasti purkaa kahteen pääkomponenttiinsa. Tämä mahdollistaa hyvän puhdistettavuuden. Erikoisominaisuus, vain FLUXilla: Sisäputki on vahvistettu metallisydämellä muovimalleissa (PP ja PVDF). Tämä mahdollistaa aina mekaanisen tiivisteen täyden toiminnan. Näin vuodot ja tarpeeton kuluminen estetään koko käyttölämpötila-alueella. Lisäksi se takaa parhaan mahdollisen vakauden ja mahdollistaa jopa 3 000 mm:n upotuspituudet. Ruostumattomasta teräksestä ja hastelloy C:stä valmistetut versiot ovat ex-suojattuja. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio on saatavana myös elintarvikesertifioituna versiona.

Pumppu F 430 TR
Kuiva-asennukseen / vaakakäyttöön

Vaakapumppu F 430 TR sopii erinomaisesti väliaineiden kuljettamiseen IBC-astioista, säiliöistä ja muista säiliöistä, joissa on matala ulostulo. Esim. jos säiliöön ei pääse käsiksi ylhäältä tai jos tilaolosuhteet eivät salli pystysuoran pumpun käyttöä. Puhdistusta varten pumppu voidaan helposti ja nopeasti purkaa kahteen pääosaansa. Pumppu on saatavana ruostumattomasta teräksestä tai polypropeenista. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua versiota voidaan käyttää myös räjähdysvaarallisissa tiloissa.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Tynnyripumput alueelta

Eksentrinen ruuvipumppusarja f. teollisuus, jopa 30 000 mPas:iin asti (VISCOPOWER F 570)

Esiasennettu progressiivinen ontelopumppusarja, jossa on progressiivinen ontelopumppu VISCOPOWER F 570 ja planeettavaihteisto teollisuussovelluksiin ohuiden ja keskiviskoosien väliaineiden pumppaam...

Pumppusarjat elintarvike- ja lääketeollisuudelle 25.000 mPas:iin asti (VISCOPOWER F 570)

Esiasennettu progressiivinen ontelopumppusarja, jossa on progressiivinen ontelopumppu VISCOPOWER F 570 ja planeettavaihteisto elintarvike- ja lääketeollisuudelle ohuiden ja keskiviskoosien väliaineide...

Tynnyripumput

Tynnyri- ja säiliöpumput
Erilaisten säiliöiden matalaviskoosisten nesteiden pumppaamiseen

FLUX-tynnyri- ja säiliöpumput soveltuvat erilaisten matalavi...

Tynnyripumput (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Pienempiä määriä varten
Tynnyripumput JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Pienet tynnyripumput JUNIORFLUX ja COMBIFLUX soveltuvat erityisesti suhteellisen pienten mä...

Tynnyripumput

Esiasennettu pumppusarja tynnyrin 99,98 %:n tyhjennykseen. 200 litran tynnyrissä voi olla alle 0,05 litran jäännösmäärä integroidun takaisinvirtaussulkimen ansiosta. Ohuiden väliaineiden pumppaamis...