Luettelo

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

Kierto- ja suodatinpumput (type 700) FLUX-GERÄTE GmbH

Tuotekysely  

Keskipakopumput tyyppi 700Pysyvä
kierto- ja suodatinpumppu - voidaan käyttää myös jatkuvaan käyttöön

Paikallaan käytettävät keskipakokiertopumput tyyppi 700 vakuuttavat suurella suorituskyvyllä ja luotettavuudella ja soveltuvat jopa jatkuvaan käyttöön. Koska laakerit ja tiivisteet eivät ole nesteen alueella, pumput kuluvat erittäin vähän ja ovat kuivakäyntisuojattuja.
Suuri polypropyleenipinnoitettu vetoakseli ja paksuseinäinen tukiputki takaavat pumpun erittäin tasaisen käynnin. Tällainen rakenne estää pyörivien osien joutumisen kosketuksiin pumppukotelon kanssa ja takaa pitkän käyttöiän ja pidemmät huoltovälit myös jatkuvassa käytössä.

F
706Kierto- ja suodatinpumppu, jossa on juoksupyörä ja jonka syöttönopeus on enintään 1233 l/min

Kemiallisesti aggressiivisten nesteiden pumppaamiseen koko kemianteollisuudessa ja prosessitekniikassa sekä kaikkialla siellä, missä happoja ja emäksiä tai kemiallisesti saastuneita nesteitä, joissa on tai ei ole kiintoainetta, on pumpattava tai kierrätettävä turvallisesti ja taloudellisesti.

Edut

  • Soveltuu jatkuvaan käyttöön
  • Neljä eri kokoa eri tehoalueille
  • Mediumilla voideltu liukulaakeri jopa 2.000 mm:n upotuspituuksille

F
716Kompaktirakenteinen
kiinteä
kierto- ja suodatinpumppu, jossa on juoksupyörä jopa 750 l/min toimitusnopeuteen asti

Soveltuu neutraalien tai kemiallisesti aggressiivisten nesteiden kuljettamiseen ja kierrättämiseen koko kemianteollisuudessa ja prosessitekniikassa, galvanoinnissa, teräksen ja ruostumattoman teräksen peittauslinjoissa, savukaasujen dekontaminoinnissa, poistoilman puhdistuksessa sekä veden ja jäteveden käsittelyssä.

Edut

  • Soveltuu jatkuvaan käyttöön
  • Neljä eri kokoa eri tehoalueille

F 726Kiinteä
kierto- ja suodatinpumppu, jossa on juoksupyörä jopa 750 l/min toimitusmäärään ja äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin

Soveltuu neutraalien tai kemiallisesti aggressiivisten nesteiden kuljettamiseen ja kierrättämiseen koko kemianteollisuudessa ja prosessitekniikassa, galvanoinnissa, teräksen ja ruostumattoman teräksen peittauslinjoissa, savukaasujen puhdistuksessa, poistoilman puhdistuksessa, veden ja jäteveden käsittelyssä

Edut

  • Soveltuu jatkuvaan käyttöön
  • Neljä eri kokoa eri tehoalueille

Tuotekysely