Luettelo

Lehnert GmbH

Takaisin luetteloon

Lasiseinät (Lehnert wall 100) Lehnert GmbH

Tuotekysely  

Kun tarvitset hieman enemmän...

... Lehnert wall 100 on paras valinta väliseinäjärjestelmäksi. Kaksoiskuorirakenne tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet huoneiden yksilölliseen suunnitteluun. Olipa kyseessä sitten läpinäkyvä lasinen väliseinä, jossa on uppoasennettavat lasielementit, klassinen järjestelmäväliseinä, jossa on suljetut elementit, tai akustisesti tehokkaat pinnat, jotka parantavat tilojesi kuuluvuutta - Lehnert wall 100 hallitsee kaiken, jopa korkeimpien palo- tai äänisuojausvaatimusten mukaisesti.

Tuotevalikoima viimeistä yksityiskohtaa myöten
Väliseinä tekee vaikutuksen monipuolisilla suunnitteluvaihtoehdoillaan, alkaen näkyvästä tai lasitetusta lasikehyksestä, jossa on yhdestä kolminkertaiseen lasivaihtoehtoon, kiinteistä seinäelementeistä, joissa on kaikki tavalliset laminaattipinnat tai jauhemaalattu pinta.valikoima ulottuu näkyvistä tai lasitetuista kehyksistä, joissa on lasivaihtoehtoja näkyvistä kolminkertaisiin lasivaihtoehtoihin, massiiviseinäelementeistä, joissa on kaikki yleiset laminaattipinnat tai jauhemaalatut metallilevypinnat kestävyyden parantamiseksi, hylly- ja järjestelyelementteihin, jotka voidaan asentaa väliseinäelementtien väliin jälkikäteen rakenteessa ilman muutostöitä. Täältä on saatavana kaikkea, tietenkin myös yhteensopivia ovielementtejä.

  • Rakennustapa Järjestelmäpylväsrakenne
  • Seinän paksuus 100 mm
  • Elementit Lasi- ja massiiviseinäelementit
  • Palosuojaus F30-F90, ovet T30-RS
  • Ääneneristysarvot 43-54 dB Rw'P
  • Asennusalueen 1 ja 2 järjestelmästatiikka

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Toimistoväliseinät alueelta

Teräs-lasiseinäelementit

Meitä ei ole luotu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla pimeässä. Työntekijäsi tarvitsevat valoa, avointa näkökulmaa ja tunnetta siitä, ettei ole ahdasta. Visio luo parhaat edellytykset kommun...