Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Suurjännitekaapelijärjestelmät PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Sähkönjakelu ja -siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista lähes 100 vuoden ajan. Tarjoamme avaimet käteen -periaatteella toteutettavia suurjännitekaapelijärjestelmiä, joiden nimellisjännite on 245 kV:iin asti, kokonaisina järjestelmäkokoonpanoina yhdestä lähteestä. Tätä varten asiantuntijamme huolehtivat kaikista kaapelijärjestelmään liittyvistä toiminnoista liitospulttien välissä.

Kaikkiallaja kaikkialla ja äärimmäisissä olosuhteissa
Erityisesti offshore-lauttojen kaapelijärjestelmien pystyttäminen on todellinen testi yrityksen taidolle kaapelin reitityksessä. Erittäin monimutkaiset kaapeliosuudet on reititettävä erittäin ahtaissa tiloissa, monissa eri kulmissa ja useilla tasoilla. Asiaa mutkistaa entisestään se, että tämä työ on tehtävä tiukassa aikataulussa samalla, kun huolehditaan muista asiaan liittyvistä tehtävistä. PFISTERER voittaa nämä haasteet menestyksekkäästi tekemällä huolellisen tarkkaa suunnittelua ja käyttämällä asiantuntijoita, jotka ovat hankkineet vankkaa kokemusta alalta sekä avomerellä että eri puolilla maailmaa.

Kaikki yhdestä lähteestä
PFISTERERin asiantuntijat hoitavat kaikki suunnittelutehtävät ja hallinnoivat koko hanketta. Asiakkaan kuulemisesta toteutettavuustutkimuksiin, asennukseen, käyttöönottoon ja loppudokumentointiin asiakkaamme saavat täydellisen täyden palvelun paketin. Hoidamme kaapelireittihankkeet tehtäväkeskeisesti ja teemme yhteistyötä vain vakiintuneiden yritysten kanssa. Kokoonpanon ja asennuksen suorittaa maailmanlaajuisesti oma henkilöstömme, ja siihen kuuluu työmaavalvonta sekä kohdennettu koulutus. Kaikki hyväksymistestit (AC) tehdään yhdessä tunnettujen testauslaitosten kanssa.

Tuotekysely