Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Jakelumuuntajien liitäntäliitin (2DIREKT) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Turvallinen energiahuolto perustuu toimiviin syöttöverkkoihin, jotka koostuvat joukosta luotettavia yksittäisiä komponentteja. Tämä on yksi syy siihen, miksi energiantoimittajat panostavat yhä enemmän muuntajaterminaaleihin jakelumuuntajien liittämisessä. Kaikki lähes 100 vuoden aikana kosketintekniikasta hankittu kokemuksemme on käytetty jokaisessa 2DIREKT-päätelaitteessa, samoin kuin yksinkertaista ja turvallista asennusta varten tekemämme innovaatiot.

Yksi liitin kaikkiin sovelluksiin
Kompakti ja hienostunut rakenne mahdollistaa kaksi liitäntävaihtoehtoa - johdot voidaan kytkeä joko rinnakkain tai 90°:n kulmassa. Patentoitu liitäntäjärjestelmä suojaa johtimia vaurioilta ja takaa tasaisen kosketuspainon koko käyttöiän ajan.

2DIREKT korvaa vähintään kaksi komponenttia
Muuntajaliitin kytketään yksinkertaisesti suoraan jakelumuuntajaan. Tämä sulkee pois kaikki asennusvirheet ja estää muuntajan vaurioitumisriskin. Eikä tämä johdu pelkästään siitä, että 2DIREKTin ansiosta korvakkeita, kaapeliklipsejä, holkkeja ja pultteja ei enää tarvita. 2DIREKT vähentää myös koskettimien lukumäärää ja siten mahdollisia virhelähteitä tavanomaisiin malleihin verrattuna.

2DIREKT: Vaikuttava, huippuluokan asemasuunnittelu
PFISTERER tarjoaa 2DIREKTin myötä täydellisen järjestelmän, jossa on joukko hienostuneita lisävarusteita, kuten ruuvikiinnitteisiä maadoituspisteitä ja suojakupuja sisä- ja ulkokäyttöön. Kokonaisjärjestelmä on kosketussuojattu, mikä suojaa ihmisiä, käyttölaitteita ja jopa pieniä eläimiä.

2DIREKT täyttää enemmän kuin hyvin kaikki asemien asennusta koskevat vaatimukset sekä nyt että tulevaisuudessa. Vakiovalikoimansa lisäksi PFISTERER testaa ja kehittää myös asiakaskohtaisia ratkaisuja. Ja: Tarjoamme yleiskäyttöisiä liitäntäratkaisuja pien- ja keskijännitesovelluksiin yhdestä lähteestä.

2DIREKT numeroina:
Jännite: 1 kV
Virta: 4.000 A
Johtimen poikkileikkaus: 16 - 400 mm²
Johtimen materiaali: Alumiini, kupari

Edut:
  • Johtimet voidaan liittää pysty- ja/tai vaakasuoraan
  • Yksittäisiä johtimia ei katkaista
  • Vaatimaton tilantarve
  • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
  • Asennus tavallisilla työkaluilla, puristusta ei tarvita
  • Kosketussuojattu yleisratkaisu

Tuotekysely