Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Voimavirtapistokkeet (PLUG) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Pien- ja keskijännitealueen generaattoreiden, muuntajien ja muuntajien liitännöissä tarvitaan yhä enemmän pistoratkaisuja. Näiden liitäntöjen on oltava kestäviä, huoltovapaita, kustannustehokkaita ja helposti asennettavia. PFISTERERin PLUG-järjestelmä täyttää kaikki nämä kriteerit, minkä vuoksi siitä on tullut välttämätön osa nykyaikaisia junaverkkoja ja tuulivoimaloita. PLUG-järjestelmässä yhdistyvät laaja kokemuksemme kosketintekniikan alalla sekä nykyaikaisten teollisuusstandardien vaatimukset tuotannon ja käyttöturvallisuuden osalta.

Turvalliset kontaktit - myös äärimmäisissäolosuhteissa
Yksi PLUG-järjestelmän tunnusmerkeistä on sen yksinkertainen rakenne. Laadukkaat kontaktimateriaalit yhdistettynä hyväksi havaittuihin kontaktirakenteisiin ja toiminnallisiin kerroksiin tarjoavat tehoreservit ja poikkeuksellisen korkean oikosulkulujuuden. PFISTERERin hyväksi todettu linjakontaktitekniikka, jossa on useita liitäntöjä, takaa kestävyyden ja tasaisen korkean laadun virransiirrossa alumiini- ja kuparijohtimissa. Sen kehittynyt koodaus varmistaa, että jokainen pistoke voidaan liittää vain siihen sopivaan pistorasiaan.

Jopa 50 % vähemmän tilaa
PLUG vähentää liitäntöjä yhteen pistorasiaan. Tämän ansiosta insinöörit säästävät aikaa jopa ensiasennuksessa - mikä on olennainen tekijä huippuluokan massatuotannossa. Enää ei tarvitse huolehtia käyttökatkoksista, koska komponentit voidaan vaihtaa lyhyessä ajassa. Lisäksi PLUG auttaa myös säästämään rakennustilaa. Tyypillisen liitäntäkotelon sijasta kompaktit PLUG-pistorasiat voidaan sisällyttää suoraan järjestelmän osiin.

Asiakkaat hyötyvät vuosien käytännön kokemuksestamme
PLUG-liitännät ovat yleiskäyttöisiä, eivätkä ne edellytä, että järjestelmäsi täyttää tiettyjä vaatimuksia. Ne on testattu sekä kansainvälisten että asiakaskohtaisten standardien mukaisesti, ja ne sisältävät ratkaisuja kaikille suojattujen ja suojaamattomien kaapeleiden luokille 2 ja 5. Vakiovalikoimamme lisäksi PFISTERERin asiantuntijat kehittävät ja testaavat asiakkaillemme myös räätälöityjä tuotteita. Valikoimastamme löytyy kaikki, mitä tarvitset täydellisiä järjestelmiä varten, mukaan lukien testaus ja sertifiointi.


PLUG in -numerot:
Jännite: 1 kV AC - 4,4 kV AC
Virta: 400 A - 1.250 A
Johtimen poikkileikkaus: 70 - 240 mm²
Johtimen materiaali: Kupari, alumiini

Edut:
  • Tasaisen korkea kosketuksen laatu - ei ruostetta
  • Lyhyet asennus-, testaus- ja seisonta-ajat
  • Nykyaikaisen sarjatuotannon standardi
  • Tehoreservit virhetilanteita varten
  • Koodaus estää kytkentävirheet
  • Yleiskäyttöinen sovellus

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Voimavirtapistokkeet alueelta

Sähkökäyttöisten hyötyajoneuvojen liittimet (HCV8)

3-napainen, suora liitin, jossa on yksi ruuvi lukitusmekanismina
HVC8 on pistotulppaliitin suurvirtasovelluksiin. Vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit mahdollistavat sähkömoottoreiden, gen...