Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Avojohdon komponentit PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Ilmajohtojen rakentamiseen käytettävät eristimemme joutuvat päivittäin alttiiksi valtaville mekaanisille kuormituksille: Sähköenergian siirtoon tarkoitetut tornit voivat olla jopa 500 metrin päässä toisistaan, mikä tarkoittaa, että eristimien on kannettava raskaita johtoja. Niiden on myös kestettävä näitä voimia useita vuosikymmeniä menettämättä mitään toimintavarmuudestaan.

Eristimet räätälöidään jokaiseen käyttötarkoitukseen
PFISTERERin eristimien tunnusmerkki on, että ne voidaan räätälöidä kaikkien vaatimusten mukaan. Mitä se tarkoittaa? Tuotteemme eivät ole massatuotettuja standardiratkaisuja, vaan ne suunnitellaan täsmällisesti vastaamaan olemassa olevia ilmasto-, ympäristö- ja kuormitusolosuhteita.

Täydelliset eristinjouset: PFISTERER suunnittelee, testaa ja valmistaa
PFISTERERillä on yli 40 vuoden kokemus silikonikomposiittieristimien edelläkävijänä, johon kuuluu myös kokonaisten eristinjousien suunnittelu ja valmistus. Monimutkaisempiin projekteihin tarjoamme kokonaisratkaisuja yhdestä lähteestä, jotka perustuvat laajaan neuvonta- ja suunnittelupalveluun sekä simulointeihin ja testeihin omissa laboratorioissamme.

Tärinänvaimennus lisää käyttöturvallisuutta ja käyttöikää
Tärinänvaimennusvälikappaleemme ja Stockbridge-vaimentimemme ovat erityisen tehokkaita vähentämään tuulen aiheuttamaa johdinlinjan tärinää. Optimoidun rakenteensa ansiosta ne vähentävät aeolian värähtelyt ja jännevälien alapuoliset värähtelyt minimiin. Tämän ansiosta johdinta voidaan käyttää turvallisesti koko sen käyttöiän ajan. Tarjoamme myös erilaisia tärinänrekisteröintilaitteita ja suoritamme tärinätutkimuksia äärimmäisenä keinona testata vaimennusjärjestelmiä tai tunnistaa johtimen vaurioiden lähde.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Avojohdon komponentit alueelta

Ilmajohdon yhteydet (LIKE Bushings)

PFISTERERin LIKE-holkit ovat hyväksi todettua tekniikkaa yksinapaisiin ulkokytkentöihin kaasueristeisistä kytkinlaitteista ilmaeristeisiin kytkinlaitteisiin ja ilmajohtoihin. Asiakkaat ja OEM-valmista...