Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Takaisin luetteloon

Itsekantava ulkokäyttöön tarkoitettu pääte (DOC) PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Tuotekysely  

Uudella DOC (dry outdoor composite) -päätelaitteella PFISTERER tarjoaa itsekantavan, kuivan ja kompaktin päätelaitteen 170 kV:iin asti. Se yhdistää luotettavasti kaapelijärjestelmät ilmajohtoihin ja kiskoihin huoltovapaassa pitkäaikaiskäytössä.

Asennetaan minuuteissa, ei tunneissa
DOC-keskusyksikkö, joka koostuu onttoeristimestä, jännitysluokituslaitteesta ja pohjalevystä, toimitetaan työmaalle valmiiksi koottuna ja testattuna. Tavanomaisiin päätepäätteisiin verrattuna DOC:n modulaarinen rakenne yksinkertaistaa käsittelyä kuljetuksen ja asennuksen aikana. Keskusyksikkö yksinkertaisesti työnnetään kaapelin päälle - asennettavien elementtien määrä on minimoitu, aikaa vievät liimaustyöt ja kuivausvaiheet jäävät kokonaan pois. Johto liitetään nopeasti ja luotettavasti SICONin leikkauspultti-tekniikan avulla. PFISTERER tarjoaa myös FrontCon - erittäin edistyksellisen liitäntäratkaisun yksisäikeisille eristetyille johtimille.

Itsekantava ulkokäyttöön tarkoitettu DOC-pääte täyttää kaikki IEC 60815-3:n mukaisen korkeimman pilaantumisluokan kriteerit.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Johdinpäätteet alueelta

Ulkona käytettävät kaapelipäätteet (ESF)

Joustava ESR voidaan integroida olemassa oleviin tukirakenteisiin. Se soveltuu erityisen hyvin joustaviin, nopeasti asennettaviin, monikäyttöisiin sovelluksiin, joissa käytetään testaus- ja tilapäi...