Luettelo

Stingl Systems GmbH

Takaisin luetteloon

Yleiskäyttöinen telineiden kenkä Stingl Systems GmbH

Tuotekysely  

Pistokkeellisen ankkuritelinekengän lisäksi universaali telinekenkä on turvallinen ja vahvistettu telineiden tuki hissi-, savupiippu- ja tuuletuskuilujen alueella. Telinekengän pienten ulkomittojen ansiosta jopa syvälle kuilun kulmiin kiinnittäminen on mahdollista. Sen pieni paino takaa helpon käsittelyn.

Materiaali: Pohjalevy ja U-profiili valmistettu St37-2:sta (osittain sisäkkäisellä lattateräksellä), pinta pohjamaalattu, valinnaisesti sinkitty
Mitat:
Paino: n. 2,3 kg

Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe on sertifioinut Universal Scaffolding Shoe -telinekengän telineiden, telineiden osien ja telineiden kaltaisten laitteiden työturvallisuuden testauksen periaatteiden (GS-BAU-01) (1.1994) mukaisesti DIN 4420-1:n (12. joulukuuta 1994) mukaisesti.1990) sekä BGR 175:n (BG:n säännöt "Scaffolding - Assembly scaffolding in lift shakes") mukaisesti yleistelineen kengälle annettiin sertifikaattinumero 02045.

Yleistelineen kengällä on lukuisia mahdollisia käyttökohteita.

Kiinnitysmenetelmä vaihtelee tappikiinnityksestä betoni- ja muurattuun kuiluun, pulttauksesta ankkurikiskoon, pulttauksesta tai hitsauksesta terästelineeseen. Kiinnitystyypistä riippuen pistekuorma on max. 3.0-7,0 kN. Tätä telineen kenkää ei ole tarkoitettu dynaamisille kuormille. vähintään 100 mm:n kallistusleveys on varmistettava.

Tuotekysely