Luettelo

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Takaisin luetteloon

DC/DC-muuntimet teollisuussovelluksiin ja ajoneuvoihin (PCMD / PCMDS) MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

Tuotekysely  

Aina kun käytettävissä oleva järjestelmäjännite ei vastaa olemassa olevien sähkö- tai elektroniikkakomponenttien syöttöä, on käytettävä jännitemuuntimia. Sähköisiä muuntimia, jotka pystyvät muuntamaan tasajännitteitä, kutsutaan siksi DC/DC-muuntimiksi tai DC/DC-muuntimiksi. Tasajännitteen muuntaminen oli 1950-luvulle asti mahdollista vain sähkömekaanisesti moottori-generaattorikytkennän avulla. Nykyään kellotetut elektroniset piiritopologiat mahdollistavat muuntamisen sisäisesti tuotetun vaihtojännitteen avulla.

DC-DC-muuntimessa on tulo ja lähtö. Näin se voi kuvata erilaisia toimintoja ja toimia myös alas- tai ylöspäin muuntimena. Jännitetason muutos, galvaaninen eristys ja ulostulon vakauttaminen - sekä yksittäin että yhdessä - voivat olla syitä DC/DC-muuntimen tai DC/DC-moduulin käyttöön. Lähtöjen vaihteluväli on suuri, muutamasta milliwatista yksittäisen elektroniikkasirun virransyöttöön aina kilowattialueelle, esimerkiksi muunnettaessa olemassa olevia akkuverkkoja eri jännitetasolle. Koska olemassa olevien järjestelmien jännitteiden määrä on suuri ja sähkökomponenttien nimellisjännitteiden valikoima yhtä suuri, tulo- ja lähtöjännitteiden mahdollisten yhdistelmien määrä on mahdoton hallita, varsinkin kun tulon ja lähdön välistä jännitemuunnosta tarjotaan sekä ylös- ja alaspäin että ainoastaan vakauttavana. Suurin osa tasavirtamuuntajista toimii yksisuuntaisesti eli tulosta lähtöön. Erityisesti taajuusmuuttajien alalla käytetään kuitenkin myös kaksisuuntaisia muuntimia.

Teholuokat: 250 W; 400 W
Erityisominaisuudet:

  • Laaja ja erittäin laaja tuloalue
  • Lämpötila-alue -25...+70 °C (PCMD)
  • Eristysjännite jopa 4 kVAC
  • Pieni koko
  • Korkea pakkaustiheys
  • Muovi- tai metallikotelo

Tuotekysely  

Lisää tuotteita DC/DC-muuntimet alueelta

DC/DC-muuntimet lattiakuljetintekniikkaa varten (PCMDNI300)

PCMDNI300-sarjan myötä MTM Power esittelee uuden sukupolven DC/DC-muuntimia ilman galvaanista eristystä ajoneuvosovellusten hajautetuksi virtalähteeksi. Laajan 28...160 VDC:n tu...

DC/DC-muuntimet (PMDS30 24S05 U-VT)

PMDS/PCMDS30-sarjan kompaktit DC/DC-muuntimet soveltuvat piirilevy- ja koteloasennukseen. Ne on suunniteltu virransyöttöisellä push-pull-tekniikalla. Tämän piirikonseptin etuja ovat laajat tulojänn...

DC/DC-muuntimet (PCMGS14 110S24)

14 W:n DC/DC-muunnin on suunniteltu EN 50 155 -standardin mukaisesti rautatie- ja kuljetustekniikan sovelluksiin, joissa on pienet tehovaatimukset.

Erityisominaisuudet

...