Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

Mittauskoneet (ACCURA 2000) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Räätälöity tarpeidesi ja budjettisi mukaan

ACCURA 2000:n alustakonseptin ansiosta voit konfiguroida mittauskoneen tarpeidesi mukaan. Jos laitteisto-, anturi- ja ohjelmistovaatimuksesi muuttuvat, myös ACCURA 2000 muuttuu. Hyödyt houkuttelevasta hinnasta ja alhaisista elinkaarikustannuksista. ACCURA 2000:n teknisiin kohokohtiin kuuluvat innovatiivinen eristystekniikka, uudet ilmalaakerit, jotka mahdollistavat lyhyet ajomatkat ja suuremman työkappaleiden läpimenon. Huoltoystävällinen rakenne takaa maksimaalisen käytettävyyden.

Lämpötilariippumattomuus F.I.-tekniikan ansiosta

Lämpötilavaihtelut on otettava huomioon erityisesti mittaussovelluksissa lähellä tuotantoa. Uuden ACCURA 2000:n silta on varustettu ainutlaatuisella, tehokkaalla eristysjärjestelmällä, joka takaa vaaditun tarkkuuden tuotantotilojen toiminnoissa.

Vapaasti valittavissa oleva mittauslämpötila (20-26 °C)

Mittauskoneita on käytettävä tasaisissa lämpötiloissa. ACCURA 2000:n avulla voit valita mittauslämpötilan vapaasti ja vähentää ilmastointikustannuksia.

Maksimaalinen anturin joustavuus

ACCURA 2000:ssa voidaan käyttää kaikkia Carl Zeissin saatavilla olevia antureita. "Massa"-monianturitekniikka mahdollistaa optisten ja kosketusantureiden aikaa säästävän vaihtamisen.

Suorituskykypaketti, jossa on navigaattoritekniikka

ACCURA 2000:n Performance-paketti sisältää VAST-navigaattorivaihtoehdon entistä tarkempaa skannausta varten. Tällä tekniikalla saavutetaan aina maksimaalinen kulku- ja skannausnopeus, jolloin arvokas mittausaika lyhenee minimiin. Pakettiin kuuluu myös tarvittava turvallisuustekniikka laser-valvonnalla.

Tuotekysely