Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

Mittausohjelma (CALYPSO) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Kokonaisohjelma vakiogeometrioita varten ja enemmän

CALYPSO on mullistanut ohjelmoinnin mittaustekniikassa. Sen ominaisuussuuntautunut käyttöliittymä tarjoaa vertaansa vailla olevan helppokäyttöisyyden. Luo mittausohjelmia intuitiivisesti valitsemalla CAD-suunnittelupiirustuksessa käytetty ominaisuus. Syötä koko-, muoto- ja sijaintitoleranssit suoraan CAD-mallista.

Monia tehtäviä - yksi työkalu

CALYPSO on suunniteltu manuaalisiin ja CNC-mittauksiin sekä online- ja offline-ohjelmointiin. CALYPSO on monianturikykyinen ja tukee kaikkia Carl Zeissin nykyisiä antureita ja mittausominaisuuksia. I++ DME -liitännän kautta CALYPSO mahdollistaa muiden kuin Zeissin mittausjärjestelmien, kuten 3D-mittauskoneiden, nivelvarsi-mittauskoneiden, laserkeilaimien ja tietokonetomografien ohjaamisen.

Törmäyksetön - automaattisesti

Kun määrittelet kappaleen ominaisuuden ja siihen liittyvät toleranssit muutamalla hiiren napsautuksella, CALYPSO luo automaattisesti sopivan mittausstrategian, jota voidaan muuttaa ja soveltaa muihin ominaisuuksiin milloin tahansa. CALYPSO liikuttaa kynää nopeasti työkappaleen ympärillä ilman törmäyksiä ja lähestyy kappaleen piirteitä oikein - sinä voit keskittyä muihin tehtäviin.

Dynaaminen minisuunnitelma

CALYPSOn hierarkkinen rakenne ja ominaisuussuuntautunut ohjelmointi antavat sinulle joustavuutta keskittyä mittaussuunnittelussa tuotantoprosessiin. Voit esimerkiksi keskeyttää mittausajot mitataksesi nopeasti toisen osan. Keskeytettyä mittausta voidaan helposti jatkaa sen jälkeen. Älykkäämpi skannaus VAST Navigatorin avulla CALYPSO tukee VAST Navigatoria - Carl Zeissin viidennen sukupolven skannausta. Ilman tarpeettomia keskeytyksiä ja optimaalisten lähestymis- ja kulkureittien avulla VAST Navigatorin avulla voit mitata sujuvasti yhdessä ajossa. Tangentiaalinen lähestyminen on vakiona. Täysin integroidun älykkyyden ansiosta CALYPSO voi määrittää suurimman skannausnopeuden vaaditun tarkkuuden mukaan.

Valinnaiset liitännät:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI ja FTA voidaan käsitellä suoraan.

Valinnaiset suorat liitännät:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Mittausohjelma alueelta

Mittausohjelma (PiWeb)

Raportointi on tehty helpoksi

ZEISS PiWeb on luokkansa paras graafinen raportointijärjestelmä, joka muuntaa laatu- tai prosessitiedot välittömästi arvokkaiksi oivalluksiksi...

Mittausohjelma (CALIGO)

Täydellinen ohjelma vapaamuotoisia pintoja ja muuta varten.

CALIGO, uusi ohjelmisto vapaamuotoisille pinnoille, tekee auton korin osien mittaamisesta helpompaa ja nopeampaa...

Mittausohjelma (GEAR PRO)

GEAR PRO - CAD-pohjainen hammaspyöräohjelmisto.

Yhdessä CALYPSOn kanssa käytettynä GEAR PRO -ohjelmiston avulla voit tarkastaa hammaspyörät, viistopyörät ja madot. GEAR PRO...