Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

Karkeudenmittauslaitteet (ROTOS) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Karheusanturi, joka yhdistää kaikki ominaisuudet.

Mittaa mitta, muoto/sijainti ja karheus automaattisesti yhdellä koneella: Enemmän tuottavuutta, yksi ainoa tietue.

Esimerkiksi ajoneuvojen voimansiirrossa käytettävien komponenttien laadunvalvonnassa on voitava tarkastaa karheus ja aaltoilu standardien mukaisesti. ZEISS ROTOS -karheusanturi mahdollistaa ensimmäistä kertaa juuri tämän yhdellä koordinaattimittauskoneella. Käyttäjät hyötyvät yksinkertaistetusta työnkulusta, joka lisää mittausvarmuutta ja säästää huomattavasti aikaa.

ZEISS ROTOS on tarkoitettu käyttäjille, jotka tarkastavat kokoa, sijaintia tai muotoa koordinaattimittauskoneella (CMM) ja joiden on mitattava myös karheutta ja aaltoilua samasta työkappaleesta. ZEISS ROTOS -karheusanturin ansiosta kaikki teknisen piirustuksen ominaisuudet voidaan mitata täydellisesti yhdellä CMM-mittauslaitteella ja näyttää yhdessä tallenteessa. Enää ei tarvitse siirtyä pinnanmittauslaitteeseen.

Erilaisiin mittausasentoihin päästään ilman uudelleenkytkentää, ja täysin automaattinen ajo on mahdollista ilman, että käyttäjä vaikuttaa pinnanmittaukseen. Tämä kestää vain muutaman sekunnin verrattuna aiempiin useisiin minuutteihin. Koska kappaletta ei enää tarvitse kuljettaa ja puristaa, virhealttius koko prosessin aikana ja käyttäjän vaikutusmahdollisuudet ovat käytännössä poissa.

Mutta on vielä muutakin: ZEISS ROTOS voidaan sijoittaa joustavasti niin, että se tavoittaa kaikki kappaleen pinnat ilman uudelleen kiinnittämistä. Lisäksi anturissa on pyörivä/kallistuva akseli. ZEISS ROTOSin mittaustiedot lähetetään Bluetoothin välityksellä analysointitietokoneeseen. Sen jälkeen tiedot tuodaan CALYPSO-ohjelmistoon koneajurin kautta ja ne voidaan viedä muiden mittaustietojen kanssa yhteiseen tietueeseen. ZEISS ROTOS on saatavana valittuihin koordinaattimittauskoneisiin, joissa on VAST-anturikannatin.

Tuotekysely