Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

Optiset mittauslaitteet (O-SELECT) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Mittaa luotettavasti yhdellä napin painalluksella

Sekä valaistuksen että tarkennuksen täysin automaattisen asetuksen ansiosta käyttäjän vaikutuksesta johtuvat mittausvirheet poistuvat. Pelkällä napin painalluksella ZEISS O-SELECT arvioi ominaisuudet ja dokumentoi tulokset - tarvittaessa myös ammattimaiseen raporttiin.

Uusi, älykäs ZEISS O-SELECT -digitaalinen mittausprojektio

Tuotantoympäristöissä optiset ja kosketuskoordinaattimittauskoneet korvaavat yhä useammin manuaalisia laitteita, kuten goniometrejä, mittatikkuja ja profiiliprojektoreita. Käyttäjän vaikutusta näihin manuaalisiin työkaluihin ei kuitenkaan saa jättää huomiotta. O-SELECTin avulla ZEISS vähentää tämän vaikutuksen minimiin. Korkean automaatioasteen ja helppokäyttöisyyden ansiosta monimutkaiset mittaukset voidaan suorittaa nopeasti, jäljitettävissä ja toistettavissa.

Nopein tapa saada tulokset

ZEISS O-SELECT -ohjelmistossa yhdistyvät ZEISSin metrologinen osaaminen ja innovatiivinen, yksinkertainen käyttö. Sarjamittaukset suoritetaan yhdellä napin painalluksella - operaattorista riippumatta. Yksittäiset mittaukset ja mittaussuunnitelmat eivät ole ongelma ZEISS O-SELECT -ohjelmiston kanssa: koska se on niin helposti ymmärrettävä, tarjoaa selkeää käyttäjän opastusta ja vähentää hänen työmääräänsä.

Älykäs, kompakti ja luotettava

ZEISS O-SELECTin laitteisto ja ohjelmisto on sovitettu optimaalisesti yhteen, jotta 2D-geometrioita voidaan testata erinomaisen nopeasti ja luotettavasti. ZEISS O-SELECTin kompaktin ja vankan rakenteen ansiosta se voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa paikkaan. Voit mitata testikappaleesi juuri siellä, missä sinun on mitattava - olipa kyse sitten saapumistarkastuksesta tai tuotannosta.

Tuotekysely