Luettelo

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Takaisin luetteloon

Teollisuuden tietokonetomografiat (METROTOM 800) Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Tuotekysely  

Sinun valintasi kompakteille tarkkuusosille

METROTOM 800 on räätälöity ruiskuvaluteollisuuden vaatimuksiin. Se täyttää kaikki muovi-, komposiittimateriaali- ja keraamisia osia valmistavien keskisuurten yritysten vaatimukset. Sillä on myös houkutteleva hinta-laatusuhde

Järjestelmän minimaaliset ylläpitokustannukset ja maksimaalinen käytettävyys olivat ratkaisevia tekijöitä METROTOM 800:n kehittämisessä. Tämä saavutettiin käyttämällä huoltovapaata mikrofokusoitua röntgenputkitekniikkaa. Äärimmäisen pienet polttopisteet mahdollistavat terävät projisointikuvat ilmaisimella - tämä on korkean mittaustarkkuuden perusta. METROTOM 800 -ilmaisimessa on lähes kolme miljoonaa pikseliä, mikä mahdollistaa erittäin tarkan yksityiskohtien tunnistamisen.

Jatkuvasti säädettävä liikemekanismi

Sylinterinmuotoisen mittausalueen sisällä osat voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan säteen kulkureitillä portaattomasti säädettävän liikemekanismin avulla. Ilmaisin on aina optimaalisesti valaistu osan projektiolla. Yhdessä pystysuuntaisen säädön kanssa tämä toiminto mahdollistaa osien tiettyjen alueiden suurentamisen yksityiskohtien mittaamiseksi suhteessa koko osaan.

Koska kotelossa käytetään polymeeribetonia, lyijyn käyttöä voidaan välttää suurelta osin. Tässä Carl Zeiss osoittaa, miten nykyaikaisten materiaalien hyödyntäminen voi tarjota maksimaalisen suojan työntekijöille, järjestelmän käyttäjille ja ympäristölle - samalla kun se toteuttaa täydellistä mittaustekniikkaa, ergonomista erinomaisuutta ja vastaavaa muotoilua.

Tuotekysely  

Lisää tuotteita Teollisuuden tietokonetomografiat alueelta

Teollisuuden tietokonetomografiat (METROTOM 1500)

Ihanteellinen kone monenlaisille osille

METROTOM 1500 - ihanteellinen, CT-pohjainen koordinaattimittauskone monenlaisiin kokoa ja materiaalitiheyttä koskeviin sovelluksiin....