Luettelo

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Koskien STUBAI ZMV GmbH

Mitä ajattelet, kun kuulet nimen Stubai?
Tulevatko mieleen upeat vuoristot, koskemattomat kukkulat, jylisevät jäätiköt ja puhdas luonto? Stubain laakso on tunnettu muustakin kuin matkailusta ja vieraanvaraisuudesta. Yli 100 vuoden ajan alue on ollut tunnettu myös korkealaatuisten tuotteiden valmistuksesta, jotka on valmistettu parhaasta saatavilla olevasta teräksestä. Stubai Tooling Industries edustaa innovaatioita, laatua ja turvallisuutta.

Asiakkaat kaikkialla maailmassa arvostavat Tirolissa valmistettuja korkealaatuisia työkaluja. Yrityksemme jäsenet tekevät tiivistä yhteistyötä menestyksen rakentamiseksi, joka ulottuu kauas Itävallan rajojen ulkopuolelle.

Stubai tarkoittaa perinteitä. Stubai-yhteistyön 24 jäsentä jalostavat vuosittain useita tuhansia tonneja terästä korkealaatuisiksi työkaluiksi puu- ja metallintyöstöön, rakentamiseen, ruoanvalmistukseen ja ulkoiluun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Kiipeilyn harjoituslauta (KRAXLBOARD ROCK)

Kraxlboard Rock -laudassa on enemmän asiantuntemusta ja tietotaitoa kuin missään muussa laudassa.

Kolmen tason eri askelmat tarjoavat erittäin monipuolisia tapoja harjoitella sormia - er...

Kiipeilyn harjoituslauta (Kraxlboard Classic)

Tämä laajennettava puinen riippulauta tarjoaa poikkeuksellisen hauskoja ja haastavia harjoittelumahdollisuuksia kaikentasoisille kiipeilijöille. Mestaripuuseppämme massiivipuusta valmistama klassin...

Magnesiumjauheet (MgPRO 350 g)

Erittäin hieno, kuiva, valkoinen magnesiumkarbonaatti polyeteenipussissa. Suoraan liitupussin tai liitupallon täyttöön.

Paino 350 g

Chalkballs (STAND)

STAND on valmistettu vankasta materiaalista ja pysyy itsestään pystyssä. Joten hän on sekä Chalkbag on
kiipeilyvaljaat sekä Boulderbag sopiva. Vyötärövyöllä ja harjatelineellä. Fleeceä sisäpuo...

Taitettavat vaelluspylväät (CRIMP)

CRIMP-taitettavat vaelluspylväät. Valmistettu alumiinista. Pituus säädettävissä yläsegmentin avulla, jossa on klipsisuljenta.

Mukana suojakorkit, kesä- ja lumikorit.

Paino: 594 g...

Kalliovasarat (ROCKY )

Tasapainoinen vasara, jolla voidaan lyödä poran avulla pultteja tai pulttien ripustimia. Siinä on kuminen kahva ja ripustusreikä.

Pituus 30 cm
Paino 590 g

Leirintäkirveet (PRO CAMP)

Ammattilaatuinen retkikirves, jossa on alumiinikahva ja erityinen erittäin kevyt kirves, joka leikkaa kaikenlaista puuta ja jota voidaan käyttää jopa pienempien puiden kaatamiseen. Kiiltosuoja opti...

Kramppipussit (GEARBAG VELCRO)

Monikäyttölaukku STUBAI GEARBAG VELCRO on tarkoitettu esimerkiksi kramppeja, jääruuveja, varahakkuja jne. varten, joiden terävät reunat saattavat muuten vahingoittaa reppua tai sen sisältöä.
<...

Skitouring reppu (THIRTY)

Stubai skitouring -reppu on tilavuudeltaan 30 litraa ja painaa vain 1,2 kg. Paras valinta mihin tahansa talviaktiviteettiin. Ei jätä toivomisen varaa muotoilussa ja toiminnassa.

...

Kiipeilykoukut

Kalliopitoneilla on monia käyttötarkoituksia, mutta ne ovat erityisen käyttökelpoisia ennakoimattomissa tilanteissa, kuten vetäytymisissä tai onnettomuuksissa. STUBAI on takonut näitä työkaluja käs...

Bolt hangers (PROTECT)

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, EN 959-testattu. Samanlainen kuin Bolt Hanger Standard, mutta välttää karabiinien vaurioitumisen reiän pyöristetyn laipan ansiosta.

Paino 40 g

Jalkaterät (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
STUBAI X-Change - täydellinen monitoimilaite! Halusitpa sitten yhden tai kaksi etupistettä, joustavan tai jäykän tangon, kevyen tai tukevan kampuran kilpailuun tai hu...

Nylon-iskupää
kova, kulutusta kestävä, ei lohkeile (jopa miinuslämpötilassa...