Luettelo

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

Koskien A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

Adam Georg Thorwarth perusti toukokuussa 1876 Schmalkaldenissa osoitteessa Neumarkt 14 sijaitsevan "1.Deutsche Zwingenfabrik" -yrityksen. Hän valmisti näitä puristimia (käsityökalujen puukahvojen suojuksia) paljon aiempaa taloudellisemmin syvävedon käyttöönoton myötä.

Jatkuva kasvu vaati Blechhammerin yrityksen alueelle uuden rakennuksen, joka hankittiin noin vuonna 1901 ja otettiin käyttöön 31.1.1903 ja joka on edelleen perheen omistuksessa. Siitä lähtien täällä on valmistettu sulkupuristimia, holkkeja, hylsyjä, korkkeja ja muita syvävedettyjä osia, jotka ovat aina olleet rationaalista tuotantoa silmälläpitäen.

Vuodesta 1990 lähtien suvun perinnettä on jatkanut yrityksen perustajan lapsenlapsenlapsenlapsi, Dipl. (FH) Jürgen Thorwarth. Hän on saattanut yrityksen takaisin markkinoiden vaatimuksiin vaikeimmissakin olosuhteissa.
Seuraajina kaksi pojanpoikaa, Michael Thorwarth ja Andreas Tanz, jatkavat nykyään 140-vuotista perinnettä.

Yritys pystyy nykyään tuottamaan nykyaikaisella syväveto- ja viimeistelytekniikalla reilusti yli 120 miljoonaa vedettyä osaa vuodessa ja on näin vakiinnuttanut markkina-asemansa kasvuun keskittyen.

Kaulusholkit

Esimerkiksi syvävedettyjen osien sarjatuotannossa suoritetaan jatkuvaa laadunvalvontaa DIN EN ISO 9001:2015 -standardin mukaisesti.
Tavoitteenamme on havaita ja poistaa virheet ennen niiden sy...

Tuotekehitykset

neuvomme mielellämme myös uusista tuotekehityksistä!