Luettelo

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Koskien Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Ammattikäyttöön tarkoitetut perävaunut

  • Henkilöautojen perävaunut
  • PAINEILMAJARRULLISET PERÄVAUNUT
  • TRUKIN PERÄVAUNUT
  • ERIKOISAJONEUVOT

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH valmistaa yli 570 mallia 0,6-7,0 t kokonaispainon välillä yli 25 sarjassa.

Perävaunuvalikoimaan kuuluvat henkilö-, farmari-, rakennuskone-, pitkän materiaalin, kaapelin ja konttien kuljetusvaunujen, kolmiokippivaunujen, lava- ja laatikkoperävaunujen lisäksi myös liikuteltavat sulkutaulut ja ennakkovaroitustaulut sekä teiden ja moottoriteiden kunnossapitoperävaunut.

Trebbinissä rakennetut peräkärryt on suunniteltu ammattikäyttöön. Niiden on selviydyttävä kovasta arjesta ja suurista rasituksista. Sen vuoksi perävaunujen rungot on kokonaan hitsattu ja täysin kuumasinkitty. Kaupan, kaupan ja kaupan alan asiakkaamme arvostavat tätä.

Asetamme erityisen korkeat vaatimukset kotimaisille ja ulkomaisille tavarantoimittajillemme. Niinpä käytämme yleensä vain merkkiakseleita, joilla on erinomainen jousituskäyttäytyminen, korkea ajokilometrimäärä sekä huoltovapaat pyöränlaakerit ja jousitus.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH perustettiin keväällä 1997, ja sitä johtavat kolme toimitusjohtajaa. Tehdas itse voi rakentaa Trebbiner-perävaunujen pitkäaikaisen perinteen varaan. Sen tehokkuus ja vahvuus perustuvat luovuuteen yhdistettynä kehittyneeseen tekniikkaan.

Yrityksellä on nykyään yli 150 jälleenmyyjän verkosto Saksassa. Tämä jälleenmyyjäverkosto on perusta nopealle ja mutkattomalle huoltopalvelulle ja varaosien jakelulle.

Yrityspolitiikassamme asiakkaiden tyytyväisyys on etusijalla. Siksi asetamme itsellemme korkeat kansainväliset laatuvaatimukset. Erittäin perusteellisen valmistelun ja suurten ponnistelujen jälkeen Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH saavutti DIN EN ISO 9001 -sertifikaatin marraskuussa 2000.
Siitä lähtien olemme soveltaneet yrityksessämme menestyksekkäästi laadunhallintaa.

Liukuvat Perävaunuyhdistemät

  • Tarjoamme korkeiden kuormaajien alueelle liukupeitteisen peltirungon eri mallivaihtoehtoina erityisiin kuljetustehtäviin

Varsinaiset Perävaunut

Korkea kuormain ja kääntöpöytä

  • Erinomaiset juoksuominaisuudet
  • Voidaan ajaa BE-luokan ajokortilla
  • Yliajojarru, jossa on automaattinen peruutus ja seisontajarru

Pitkän materiaalin perävaunut

Täysin kuumasinkitty runkorakenne V-tyyppisellä vetoaisalla; huoltovapaa saksalainen akselisto, jossa on pehmeä kumijousitus ja korkea itsevaimennus; yliajojarru, jossa on automaattinen peruutus ja...

Erikoisajoneuvot

"Klassisten" perävaunujen lisäksi yrityksemme tuotevalikoimaan kuuluu suuri määrä erikoisajoneuvoja monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lavatrukit

Anodisoidusta suulakepuristetusta alumiiniprofiilista valmistetut laituriportit.

Maansiirtoautot

Monipuolinen rakennusperävaunu

  • Irtotavaran ja kaivinkoneiden kuljetukseen matalan lastauskorkeuden, suuren maavaran ja 45 asteen kallistuskulman ansiosta
  • Laaja valikoima li...

Kolmikaatokipit

Kuumasinkitty verkkokiinnike kolmitiekippiä varten, kolmisuuntainen heiluva; silmän leveys 40 mm. Tarvittavan kolmitiekippivaunun varustelu kulmakiinnikkeillä.

Perävaunun korit

Vahvistettu, alaslaskettu runko, jossa on vakaat kulmapylväät, hitsattu ja kokonaan kuumasinkitty; lastausalueen korkeus noin. 420 mm; V-vetotanko, kuumasinkitty; pallokytkin; huoltovapaat saksalai...

Kippilaitteiden ylärakenteet

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita sekä kolmitie- että takakippikoneisiin.

Anodisoidusta, suulakepuristetusta alumiiniprofiilista valmistettu, kolmipuolisesti kääntyvä kaatokiin...

Mittatilaus Rakenteet

Valmistamme kuorma-autoosi - olipa se uusi tai käytetty - räätälöidyn korin.

esim. sivuseinät ja katto ovat täysin siirrettävissä, ja tämä tapahtuu hetkessä

Hinauslaitteistot

Korkeussäädettävät lastaus- ja kuljetustilat 2 autolle