Luettelo

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Koskien Heimerle + Meule GmbH

Saksan vanhimpana kulta- ja hopeanjalostamona Heimerle + Meule edustaa pysyviä arvoja.

pforzheimissa vuonna 1845 perustetusta yrityksestä on kehittynyt yksi johtavista jalometallien jalostusmarkkinoiden täyden palvelun tarjoajista.

Vuonna 2013 uudelleenmuodostettu Heimerle + Meule -konserni on nyt yksi Euroopan suurimmista jalometallien jalostajista, jolla on yli 1 000 työntekijää toimipaikoissa seitsemässä maassa.

Heimerle + Meule on aina keskittynyt asiakkaaseen. Luotettava, luotettava ja pätevä: nämä ominaisuudet tekevät meistä reilun kumppanin. Perinteisiin ankkuroituneena ja innovatiivisilla ideoilla uuteen sitoutuneena - näin luomme pohjan vakuuttaville ratkaisuille.

Heimerle + Meule -konserni on integroitu lyypekkiläiseen Possehl-konserniin, ja sillä on paljon tilaa taloudellisille aloitteille. Tuote- ja palveluvalikoima ulottuu jalometallien kierrätyksestä ja kaupasta, puolivalmiista jalometallituotteista koruja ja teknologiaa varten, galvanointikemiasta ja -laitteista sekä pintakäsittelystä investointi- ja hammaslääketieteellisiin tuotteisiin.

Odotamme innolla tapaamistamme INVEST-tapahtumassa

stuttgartissa

26.-27. huhtikuu...

Heimerle + Meule on myynyt Eldy Plus® -materiaaleja erittäin menestyksekkäästi markkinoilla yli neljän vuoden ajan. Tähän asti niitä on voitu tarjota tyytyväisille asiakkaille vain jyrsintämateriaalina. Mutta tämä on nyt muuttumassa uuden FilaPrintM-tulostimen myötä!

Odotamme innolla tapaamistamme Blechexpo 2023 -messuilla.

07.-10. marraskuuta 20...