Luettelo

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Koskien SITEMA GmbH & Co. KG

Olemme asiantuntijoita
SITEMA on ainoa yritys maailmassa, joka on erikoistunut yksinomaan pyöreiden tankojen kiinnityslaitteiden ja lineaarijarrujen kehittämiseen ja tuotantoon. Tämän erikoistumisen seurauksena: SITEMA on kansainvälisesti arvostettu konevalmistajien kumppani. Olemme erikoistuneet aksiaalisessa liikkeessä olevien kuormien kiinnittämiseen, puristamiseen ja kiinnittämiseen. Tällä alalla olemme jo vuosia olleet johtava tuotemerkki, erityisesti SITEMA-puristuspäämme ansiosta. Laajan tuotevalikoimamme ohella tarjoamme ainutlaatuista konsultointia ja ratkaisujen tarjoamiseen liittyvää asiantuntemusta kaikkiin haasteisiin vastaamiseksi.

Korkein kokemus
Vuonna 1979 SITEMA kehitti ensimmäisen järjestelmän, joka mahdollisti hydraulisten hissien suurten jarruvoimien siirtämisen kitkan avulla suoraan männänvarteen. Tämä uusi tekniikka oli perusta jatkuvalle kehitykselle ja monipuolistamiselle monenlaisiin erilaisiin kiristyspäihin. Nykyään SITEMA valmistaa hydraulisesti, pneumaattisesti, mekaanisesti ja sähköisesti toimivia puristuspäätä moniin eri sovelluksiin.

Sylinterin kiinnitysyksikkö (KFE)

Sähköinen lukitusyksikkö

Sähköistä lukitusyksikköä KFE käytetään portaattomana lukituslaitteena pyöreissä sauvoissa, ja se pitää aksiaalivoimat molempiin kuormitussuuntiin...

Erikoisratkaisut kiinnityspäätä varten

SITEMASSA ei ole mitään, mitä ei ole olemassa!

Erittäin pienistä erittäin suuriin kiinnityspäähän jopa 300 millimetrin halkaisijaltaan oleville sauvoille. Olipa kyse sitten ulkotiloista, pa...

Sähköpneumaattinen moduuli (EPM)

Sähköpneumaattinen moduuli EPM toimii (sähköisen) tehonsyötön/ohjauksen ja pneumaattisen SITEMA-puristuspään välisenä liitäntänä.
EPM:llä voidaan ohjata pneumaattisesti kaikkia pneumaattisia S...

Mekaaninen venttiilitoimilaite MVA

Varmista ketjun katkeaminen pneumaattisen SITEMA-puristuspään täydellä mukavuudella
Kun kuorma on suojattava ripustuslaitteen (esim. ketjun) katkeamisen varalta, monet asiakkaat käyttävät meka...

Sauvakiinnike STB

Sauvakiinnitys STB

Turvallinen liitäntä sauvan ja koneen osan välillä
SITEMA-kiinnityspäät pitävät pyöreiden sauvojen kuormat ja voimat turvallisesti. Siksi sauvan tur...

Auto Bleeder

SITEMA Auto Bleeder on suunniteltu erityisesti käytettäväksi SITEMA-puristuspään kanssa. Se varmistaa, että hydraulijärjestelmä tyhjennetään jatkuvasti.
Hydraulinesteessä olevat ilmakuplat saa...

SITEMA ja AME olivat yhdessä esillä IFPE 2023 -tapahtumassa Las Vegasissa, Yhdysvalloissa. Kiitos kaikille, jotka vierailivat osastollamme.