Luettelo

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Koskien Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Ihanteellinen ratkaisu on jatkuvan vuorovaikutuksen ja kehityksen tulos. Tiedämme tämän yhtä hyvin kuin asiakkaamme, minkä vuoksi Supfinan yritysfilosofia perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan. Tämä tarkoittaa perinteisen tietämyksen ja kokemuksen yhdistämistä huipputeknologiaan ja tinkimättömään asiakaspalveluun.

Supfina Grieshaber tekee kohdennettua tutkimusta ja yhdistää monivuotisen kokemuksen superhionnan ja hionnan sekä automaation alalta tuotantoketjun alkupään ja loppupään prosessien tuntemukseen.

Järjestelmätoimittajana tarjoamme sinulle kokonaisratkaisuja yhdestä lähteestä. Kehitämme jokaiseen vaatimukseen oikean ammattimaisen ratkaisun. Näin voit reagoida nopeasti muuttuviin asiakasvaatimuksiin ja vahvistaa omaa markkina-asemaa.

Järjestelmiämme täydentää kattava, digitaalisesti tuettu palvelu, jotta voit asiakkaana luottaa Supfina Grieshaberiin aina.
Supfina Grieshaber on luotettava kumppanisi maailmanlaajuisesti, kun kyse on taloudellisten koneistusratkaisujen toteuttamisesta korkeimpiin vaatimuksiin - sekä tänään että tulevaisuudessa!

Plunge machine (CenFlex 1)

Supfina CenFlex 1 kattaa kaikki autoteollisuuden superhiontatehtävät sekä piensarjatuotannossa että sarjatuotannossa joustavissa tuotantolinjoissa.

Sovelluksesta riippue...

Superfinish hammaspyörä-, nokka- ja kampiakseleille (Supfina CenPro S)

Uraus
Superfinish aallonmuotoisille komponenteille

Supfina CenPro -koneeseen perustuva pienentämisen ajatus on toteutettu johdonmukaisesti CenPro S -koneessa.

Valssihiomakoneet (MultiTool)

Uudessa Supfina MultiTool -työkalussa yhdistyvät auto- ja autotarviketeollisuuden tunnetuilta asiakkailta saadut lukuisat ehdotukset ja monivuotinen asiantuntemuksemme pintakäsittelyn alalla.

Superviimeistelykoneet (Supfina MultiFlex)

Supfina MultiFlex -konesarja on modulaarisesti rakennettu. Eri prosessien, kuten hihnojen viimeistely, kivien viimeistely, kuularuuvien viimeistely ja harjaus, yksinkertainen toteuttaminen samalla per...

Kampiakselin hiomakoneet (Supfina CenFlex 4)

Suuret kampiakselit

Supfinalla on ratkaisu myös suurimpiinkampiakseleihin:

jopa viiden tonnin painoisia ja viiden metrin pituisia jätt...

Kuulalaakerin hiontakone (Supfina Race)

Innovatiivinen Supfina Race asettaa uudet standardit kuulalaakerien sisä- ja ulkorenkaiden superhiontaan.

Se on optimoitu korkeisiin tuottavuusvaatimuksiin, ja samalla saavutetaan parhaat...

Pallolaakerihiomakoneet (Supfina RaceNeo)

Kustannustehokkuus robottikäsittelyn avulla
Joustavuus, luotettavuus, turvallisuus ja korkein työstön laatu ovat jo pitkään olleet Supfina Race-, RacePro- ja RaceFlex-koneiden ar...

Pallolaakerihiomakoneet (Supfina RaceFlex)

Joustavuus piensarjatuotannossa

Supfina RaceFlex
-moottorin kiinnikkeille prototyyppien rakentamiseen tai piensarjatuotantoon optimoi tasaisen huippulaadun tuotannon mahd...

Telalaakerihiomakoneet (Supfina RacePro)

Superfinish megamuodossa

Suurimmatkin rullalaakerirenkaat vaativat juoksuratojen superhionnan, jotta ne kestävät suuret kuormitukset. Supfina RacePro on suunnitel...

Tason viimeistelykoneet (Supfina Nano)

Kompakti ja tarkka

Supfina Nano -sarja kattaa laajan valikoiman pintakäsittelysovelluksia.

Ruiskutustekniikan, voimansiirron komponenttien, hydrauliikan tai mo...

Pyörivä siirtokone (Supfina Face)

Kasvojen viimeistely muuttuvia vaatimuksia varten

Uusi Supfina Face -pyörösiirtokonesukupolvi: Joustava pyörösiirtoratkaisu ainutlaatuisella konerakenteella mahdollistaa maksi...

Hienohiontakoneet (Spiro F5)

Spiro-konesarja

Tärkeät ominaisuudet

  • korkea käyttövoima
  • maksimaalinen joustavuus moniin sovelluksiin <...

Vierintälaakeriteollisuus on jäänyt jälkeen autonomisessa tuotannossa

Supfina on Hero Customer 2024 Siemensin Solid Edge CAD-järjestelmässä.

Supfina on toim...

"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen toimittajista Supfinan tiimi esittelee innovaation - Supfina Fact -superkäsittelykoneen - kiinnostuneille osapuolille tämän vuoden Global Industrie -messuilla Lyonissa, hallissa 4, osastolla C156."
"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen tarjoajista Supfinan tiimi neuvoo kiinnostuneita osapuolia yksilöllisesti kaikissa kaksoispintahiontaan liittyvissä kysymyksissä tämän vuoden Grindtec-messuilla Leipzigissa hallissa 5 osastolla E04."
Kyllä, ja useita kertoja!
"Ratkaisuja huipputarkkaan pintakäsittelyyn" - tämä on Supfinan 132 neliömetrin osastolla C10 halli 10:ssä 17.-20. toukokuuta Stuttgartissa järjestettävän GrindingHub-messujen motto.
Hyödynnä esittely-, leasing- tai käytettyjä koneitamme: saat välittömästi käytettävissä olevan, toimintakykyisen ja luotettavan koneen.