Luettelo

Koskien Azimut SpA

Alku

Azimut Yachts syntyi vuonna 1969, kun nuori yliopisto-opiskelija Paolo Vitelli perusti Azimut Srl:n ja alkoi vuokrata purjeveneitä.Ensimmäiset askeleet kohti menestystä
Vuonna 1970 eräät arvostetut purjehdusmerkit nimittivät yrityksen jakelemaan veneitään Italiassa.
Azimut laajensi toimintaansa nopeasti: Jakelun lisäksi se alkoi suunnitella uusia veneitä. Yhteistyössä Amerglassin kanssa se suunnitteli AZ 43' Balin, massatuotetun lasikuituveneen, joka oli välitön menestys.
Yhtiö laajensi vähitellen valikoimaansa keskittyen markkinoiden alempaan segmenttiin - vuonna 1977 esiteltiin AZ 32' Targa, joka oli venemaailman "Ford T" - ja ylempään segmenttiin (vuonna 1982 esiteltiin ikimuistoinen Azimut 105' Failaka, joka oli tuolloin suurin lasikuitujahti).

Benettin osto ja oman tuotannon aloittaminen
Vuonna 1985 Azimut osti Benettin. Tämä Viareggiossa sijaitseva historiallinen tuotemerkki oli rakentanut veneitä vuodesta 1873 lähtien, ja se oli suunnitellut megajahdin konseptin.
Azimut pystyi nyt rakentamaan omia veneitään ja määrittelemään uuden tyylin ja alan standardit, jotka mullistivat veneenrakennusteollisuuden, kuten suuret kehyksettömät ikkunat, sähkökäyttöiset istuimet ja pähkinäpuu-sisustukset. uudet tuotantolaitokset ja kansainvälinen tunnettuus
1990-luvun loppupuolelta lähtien Azimutista tuli johtava jahdin ja megajahtien rakentaja, kun se hankki uudet telakat Fanoon, uudelleenjärjesteli Benettin telakoita Viareggiossa ja rakennutti uuden telakan Torinon maakunnassa sijaitsevaan Avigliana-rakennukseen.
Tämä johtava asema vahvistui seuraavina kausina lukuisten menestyksekkäiden liiketoimintojen ja investointipolitiikan ansiosta, jonka ansiosta Azimut on vuosien mittaan vahvistanut teknologista ja tuotantokapasiteettiaan, ja sen toimipaikat on nyt perustettu Brasiliaan.

 
Poista valinta

30th Zagreb Boat Show

30th Zagreb Boat Show

Avenija Dubrovnik 15
10020
Zagreb
Kroatia

Azimut SpA

Azimut SpA

Via Martin Luther King 9-11
10051
Avigliana
Torino
Italia

Moottoriveneet (S Collection)

Hiiliteknologian sukupolvi

Hiilikuidun käyttö on rakennevalinta, jonka ansiosta tilavuutta ja pintoja voidaan kasvattaa samalla painon pysyessä samana, jolloin dynaamisen v...