Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.05.2021 05:05

100 vuotta PFISTERERiä - yhdistävää voimaa tulevaisuutta varten

Olipa kyse sitten nopeasti kasvavista megakaupungeista, kestävästä energiamurroksesta tai puhtaasta liikkuvuudesta, PFISTERERin työntekijöiden haasteet eivät ole nykyään yhtään pienemmät kuin aiemmin. Heidän tehtävänään on löytää ratkaisuja turvalliseen ja luotettavaan energiansiirtoon sekä pienissä että suurissa mittakaavoissa ja usein huomaamatta, ilmajohdoissa ja sähköasemissa tai kotien sähköliitännöissä ja myös junissa ja tuulivoimaloissa. PFISTERER-tuotteilla on keskeinen rooli jokapäiväisessä elämässämme. Yritys, jonka tähtäimessä ovat aina tulevaisuuden ratkaisut, juhlii 100-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2021.

"Karl Pfisterer perusti yrityksemme vuonna 1921 tavoitteenaan kehittää tehokkaampia ja turvallisempia sähköasennuksia. Hänen omistautumisensa parhaiden ratkaisujen tarjoamiselle on säilynyt PFISTERERillä tänäkin päivänä, ja se kattaa kaikki energiainfrastruktuurien osa-alueet - tuotannosta siirtoon ja myös jakeluun. Tämän ansiosta olemme yksi maailman johtavista riippumattomista kaapelitarvikkeiden, eristimien ja ilmajohtoratkaisujen valmistajista", sanoo PFISTERERin johtokunnan jäsen Konstantin Kurfiss. Perheyritys on keksijä, edelläkävijä ja ratkaisujen tarjoaja, jolla on vertaansa vailla olevaa innovatiivista asiantuntemusta ja joka on muovannut energiateollisuuden tulevaisuutta 100 vuoden ajan. PFISTERER-ratkaisuja löytyy kaikentyyppisistä energiaverkoista, maanpäällisistä ja maanalaisista. PFISTERER-tuotteita käytetään rautatieverkoissa, suurnopeusjunissa, kuten ICE:ssä ja TGV:ssä, sekä rautateiden turvajärjestelmissä. "Koska olemme läsnä lukemattomissa energiansiirron rajapinnoissa, innovaatioillamme on valtava vaikutus kumppaneihimme", tohtori Kurfiss selittää. "Siksi ajattelemme aina tulevaisuutta ja energiansiirron ja -jakelun suuntauksia. Tarjoamme tänään ratkaisuja huomisen haasteisiin".

Kysymykset, joita yritys kohtaa tulevaisuuteen katsoessaan, ovat ajankohtaisempia kuin koskaan: miten voimme tuottaa kestävästi energiaa tulevaisuuden tarpeisiin? Miten voimme vahvistaa sähköverkkoja sään ääri-ilmiöiden aiheuttamien katkosten varalta muuttuvassa ilmastossa ja samalla sovittaa energiahuollon yhteen ympäristön ja nopeasti kasvavan kaupunkiväestön tarpeiden kanssa?

Kasvavat kaupunkialueet - tulevaisuuden haasteet

Maailmanlaajuinen energiankysyntä on kasvanut jatkuvasti - yli 160 prosenttia pelkästään 1970-luvulta lähtien - ja kasvaa edelleen, ja vuoteen 2040 mennessä sen odotetaan kasvavan vielä 30 prosenttia. Samalla ajanjaksolla kaupunkilaisten määrä maailmassa kaksinkertaistuu 3,6 miljardista 6,3 miljardiin. "Jotta kasvavien kaupunkialueiden luotettava sähkönsaanti voidaan jatkossakin turvata, sähköä on kuljetettava kaupunkeihin entistä enemmän - ja yhä pitempiä matkoja: sisämaahan merituulipuistoista ja etelän aurinkovoimaloista pohjoisen teollisuusalueille. Tämän mahdollistavat esimerkiksi silikonikomposiittieristimemme, jotka on tarkoitettu kompakteihin ja esteettisiin suurjännitejohtoihin, jotka nauttivat suuren yleisön hyväksyntää", sanoo PFISTERER Holding AG:n johtokunnan jäsen Stephan Götschel.

Offshore-pioneerina, jolla on kokemusta lukuisista tuulipuistohankkeista, PFISTERER tarjoaa oikeaa liitäntätekniikkaa myös tuulivoimaloille, offshore-lautoille, akkuvarastoille ja aurinkovoimaloille. Ilmastonmuutokseen liittyvien sään ääri-ilmiöiden vuoksi sähkökatkojen riski kasvaa maailmanlaajuisesti. PFISTERERin ainutlaatuiset hätäkonseptit auttavat energiantoimittajia suorittamaan korjaukset nopeasti vahinkotapauksissa, ja niitä voidaan käyttää myös väliaikaisina ohitusjärjestelminä verkon päivityksissä, peruskorjauksissa, huollossa ja testauksessa.

PFISTERER tuo sähkön ihmisten ulottuville - maanpinnan ylä- ja alapuolella.

PFISTERER on tukenut energiateollisuutta ilmajohtotekniikalla, kaapelijärjestelmillä ja sähkönjakelun komponenteilla vuodesta 1921 lähtien. Aluksi vasta kehittyviä paikallisverkkoja varten, vuodesta 1937 alkaen myös suurjännitealalla. Ensimmäiset tuotteet olivat teräskomponentteja, kuten ripustimia. Myöhemmin Gussenstadtin tehtaalla, joka perustettiin vuonna 1946, valmistettiin suurjänniteilmajohtojen kiinnittimiä ja kiristysliitoksia. Nämä menestyksekkäät ratkaisut saavuttivat nopeasti kansainvälisen maineen. 1960-luvulla HV-siirtoverkkojen laajentaminen Euroopassa oli täydessä vauhdissa. Sittemmin PFISTERERin ratkaisuja on kokeiltu ja testattu ilmajohtojen rakentamisessa Alppien äärimmäisessä maastossa, Etelä-Afrikan aavikolla, Persianlahden alueella ja Gurin padolla Venezuelassa - 110 V:sta 1 100 kV:iin. Suurjännitekaapeleiden liitäntätekniikan edelläkävijänä PFISTERER tarjoaa myös lisävarusteita ja ratkaisuja merenalaisiin ja maanalaisiin kaapelijärjestelmiin, mukaan lukien kaapeleiden avaimet käteen -asennus. Älykkäät lisävarusteet käyttötietojen keräämistä varten ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä asemassa.

Innovaatio liiketoiminnan veturina

PFISTERER vastaa tulevaisuuden haasteisiin sadan vuoden kokemuksen tuomalla tietämyksellä. Tämä asiantuntemus on kehittynyt jatkuvasti tekniikan kehityksen myötä - ja tekniikka on kehittynyt PFISTERERin asiantuntemuksen ansiosta. Lukuisat innovaatiot ja patentit vauhdittavat jatkuvasti kasvuamme. Niiden menestys on tehnyt PFISTERERistä maailmanlaajuisesti toimivan yrityksen - jolla on jakeluverkosto 70 maassa ja 21 toimipistettä Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Maailmanlaajuisesti 2100 työntekijää, huippuluokan valmistusprosessit ja saumaton laadunhallintajärjestelmä takaavat, että tarjoamme oikeita ratkaisuja myös tulevaisuudessa.

Juhlavuosisivustomme 100years-pfisterer.com tarjoaa viihdyttäviä näkemyksiä sähköverkkojen tulevista ja menneistä vaatimuksista eri puolilla maailmaa - ja PFISTERERin ratkaisuista.