Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

02.08.2024 02:08

PFISTERERERin suurvirtainen PLUG MARINE -pistokejärjestelmä saa DNV-GL-sertifikaatin

Winterbach, Saksa - heinäkuu 2024 -

PFISTERER tarjoaa PLUG MARINEn avulla DNV-GL-sertifioidun suurvirtaisen liitäntäpistokejärjestelmän tehokomponenttien, energiavarastojen, muuntajien, muuntimien ja jopa laivojen propulsiojärjestelmien sähköiseen liittämiseen. Vankat liittimet ovat jo vuosien ajan osoittaneet toimivuutensa junien ja tuuliturbiinien sarjakäytössä.

Sertifiointi vahvistaa nyt myös niiden soveltuvuuden käytettäväksi laivoissa ja muissa offshore-laitteistoissa. PLUG on PFISTERERin vankka yksinapainen liitinjärjestelmä suurten virtojen turvalliseen siirtoon. Tehoalue ulottuu 400 ampeerista 1 250 ampeeriin 1,8-3,6 kV:n tasavirta- ja vaihtovirtajännitteellä. Järjestelmä on osoittautunut hyväksi vuosikymmenien ajan lukuisissa rautatiesovelluksissa, kuten suurnopeus- ja kaukojunissa sekä alueellisissa junissa. Sitä käytetään myös sarjatuotannossa tuulivoimaloissa, joiden teho on jopa 15 MW - energiantuotantopisteestä verkkomuuntajan liitäntään asti. DNV-GL-sertifiointi vahvistaa nyt myös sen soveltuvuuden laivoihin, offshore-lautoihin ja kelluviin tuulivoimaloihin. PLUG MARINE täyttää kaikki dielektrisen lujuuden, tärinänkestävyyden, palonkestävyyden ja korroosiosuojauksen vaatimukset. Lisäksi sille on ominaista pieni paino, kompakti rakenne ja yksinkertainen asennus.


Thanks to its robust design, maintenance-free operation is guaranteed. Safe and quick installation of electrical marine components The robust PLUG MARINE plug-in system offers an ideal pluggable alternative to hardwiring electrical components on ships - especially for higher performance data. Näitä ovat sähkömoottorit ja turbiinit sekä generaattoreiden, kytkinlaitteiden, muuntajien ja akkujärjestelmien liitännät. PLUG MARINE on suunniteltu alumiini- ja kuparikaapeleille kenttäsuojauksella ja ilman kenttäsuojausta sekä erilaisille johtimien poikkileikkauksille, ja sitä on saatavana suorana ja kulmaversiona. Sähköjärjestelmien esiasennusmahdollisuus yksinkertaistaa ja nopeuttaa asennusta sekä huoltoa ja korjausta paikan päällä. Samalla PLUG-pistokejärjestelmä tarjoaa kosketusturvallisen suojan laivalla tai alustalla ja tuuliturbiinissa työskenteleville työntekijöille käytön aikana.

"PLUG MARINE -järjestelmän DNV-GL-sertifiointi vahvistaa laatupyrkimyksemme ja on edellytys järjestelmän laajalle käytölle offshore-alalla", kertoo PFISTERERin liiketoiminnan kehityspäällikkö Thomas Schilla. "Se on myös jo pitkään osoittanut tehokkuutensa:


Järjestelmää on käytetty merellä jo useiden vuosien ajan ilmastoitujen laivakonttien siirrettävien virtalähteiden liitäntäratkaisuissa sekä tehokkaissa POD-laivojen propulsiojärjestelmissä." Käyttö vaihtoehtoisissa energiajärjestelmissä ja tasavirran jakelussa Merenkulkuala on asettanut itselleen tehtäväksi CO2-päästöjen kestävän vähentämisen. Tätä varten se toteuttaa kunnianhimoisia hankkeita monilla aloilla. "Olemme vakuuttuneita siitä, että PLUG-liitinjärjestelmä voi antaa merkittävän panoksen modulaarisiin, skaalautuviin konsepteihin osana vaihto- tai tasavirtaverkkojen ja tehokomponenttien innovatiivisia kaapelointijärjestelmiä. Olemme myös iloisia voidessamme välittää kokemuksemme tuuli- ja rautatiealalta", sanoo Thomas Schilla.

Lisää uutisia

Pfisterer on edustettuna CIGREn Pariisin istunnossa.

25.08 - 30....

PFISTERER, johtava maailmanlaajuinen energiainfrastruktuuriratkaisujen teknologiayritys, ja Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., ovat iloisia onnistuneesta yhteistyöstä Gussenstadtin toimipaikassa.


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFIS...

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.