Luettelo

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Joustavuus neliössä - RS 1 -robottijärjestelmä Täysin automaattiseen kuormalavojen ja työkappaleiden käsittelyyn - Automaatio turvallisessa, ympärivuorokautisessa prosessissa

RS 1 -robottijärjestelmä, jossa on 3 hyllyvarastointimoduulia - sovitettu kahteen HermleC 22 U -työstökeskukseen
RS 1 -robottijärjestelmä on täydellinen yhdistelmäsolu kuormalavojen ja työkappaleiden automatisointiin. Tämä Hermlen innovaatio tarjoaa vakuuttavan yhdistelmän joustavuutta ja tuottavuutta: Hyllyvarastointikonsepti mahdollistaa huomattavan pitkät itsenäiset ajoajat, tarttujien ja sovittimien vaihto on automaattista, ja täysin toimiva asetusasema mahdollistaa kuormalavojen ja työkappaleiden kantolaitteiden rinnakkaisen asennuksen käytön aikana. Tämä tekee RS 1:stä oikean automaatioratkaisun moniin tilanteisiin. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Päätös:
yhden tai kahden koneen järjestelmä. RS 1 -robottijärjestelmä on erittäin mukautuva. Sitä voidaan käyttää yhdellä koneella tai kahdella koneella, jotka on verkotettu toisiinsa maksimaalisen tuotoksen saavuttamiseksi. Siirtyminen yhdestä työstökeskuksesta kahteen on mahdollista myös myöhemmin, samoin kuin kolmannen telinemoduulin, puhdistuslaitoksen, mittauskoneen tai kuljettajaton kuljetusjärjestelmä (DTS) lisääminen.

Vain 12 m2:n asennuspinta-alan ansiostaRS 1 -robottijärjestelmä tarjoaa aina vapaan pääsyn koneiden työskentelyalueelle riippumatta siitä, onko yksi vai kaksi työstökeskusta telakoituna.

VAIHTELEVA KONEVALINTA

Yleinen RS 1 -konsepti on yhteensopiva useiden Hermle-työstökeskusten kanssa: C 12, C 22, C 250, C 32, C 400 tai C 42. Sillä ei ole merkitystä, onko kaksi samanlaista vai kaksi erilaista konetta verkotettu toisiinsa. Yhden koneen automaatiota ohjataan Hermle Automation Control System (HACS) -järjestelmällä tai SOFLEX-valmistuksen ohjausjärjestelmällä, kahden koneen automaatiota ohjataan aina SOFLEX-järjestelmällä.

TUOTTAA AUTOMAATTISESTI ENEMMÄN

NC-ohjatut pitkävartiset kiinnittimet ja tarttimet mahdollistavat täysin automatisoidun työkappaleen vaihdon. Innovatiivinen RS 1 -robottijärjestelmä lisää tuottavuutta automaattisesti vuorovaikutuksessa yksilöllisten kappaleiden syöttöjärjestelmän kanssa portaattomasti säädettävien yleismuottien avulla. Ja tässä on yksi sen suurimmista eduista: Laajan tarttumis- ja kiinnitysvaihtoehtojen valikoiman ansiosta NC-kiinnittimet ja automaattisesti säädettävät kiinnityslaitteet sopivat työkappaleaihioihin, jolloin manuaaliset toimenpiteet jäävät käytännössä kokonaan pois.

Kolme yksilöllisesti valittavissa olevaa telinevarastointimoduulia takaavat optimaalisen osien varastoinnin. Jopa 398 x 398 mm:n kokoisille kuormalavoille tai yleismuotille viidessä eri vaihtoehdossa kuutiomaisille tai

sylinterimäisille työstöaihioille - telinevarastointimoduuleissa on tilaa kaikelle, myös laajalle valikoimalle tarttujia tai kiinnityslaitteita. Toinen tuottavuusplussapiste: Koneita voidaan tietenkin käyttää itsenäisesti.

Lisää uutisia

06.09.2023 00:00

Road Trip HERMLE Bulli
Seuraava pysäkki EMO 2023

18.09.23-23.09.23 Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG on esillä 560 m2:n alu...