Luettelo

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automaatio täydellisyydessä - HERMLE EMO 2023 -messuilla

18.09.23-23.09.23 Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG on esillä 560 m2:n alueella hallissa 12, osastolla C30, mottonsa mukaisesti - kaikki yhdestä lähteestä - kolme täysin varustettua automaatioratkaisua ja jyrsintä-/sorvauskoneistuskeskus. Kaikki koneet esittelevät HERMLE-tuotteiden teknologisia etuja mielenkiintoisilla työstötoiminnoilla.


HERMLE AG on HIGH-PERFORMANCE-LINE- ja PERFORMANCE-LINE-työstökeskuksillaan ollut jo vuosia vertailukohtana monilla eri teollisuudenaloilla, jotka vaativat tarkkoja, korkealaatuisia ja pitkäaikaistarkkoja koneita. Pula ammattitaitoisista työntekijöistä ja myös taloudelliset paineet automatisoitujen järjestelmien käyttöön ovat viime vuosina jatkuvasti lisääntyneet. HERMLE AG perusti esimerkiksi jo varhaisessa vaiheessa oman automaatioalan tytäryhtiön, HERMLE Systemtechnik GmbH:n. Sittemmin automaatio-osuus on noussut yli 50 prosenttiin, joten tämä oli hyvin tulevaisuuteen suuntautunut päätös, joka on nykyään enemmän kuin kannattava. Siksi EMO-messuilla keskitytään myös automaatioon ja digitalisaatioon. Täällä esitellään kolme erilaista lähestymistapaa, jotka soveltuvat sekä laajaan osa-alueeseen että korkealaatuisten komponenttien luotettavaan ja taloudelliseen tuotantoon.


HERMLE AG omistaa kokonaisen aihealueen teknologian kehittämiselle. Täällä asiantuntijat vastaavat käyttäjien kysymyksiin uusista tuotantotekniikoista, jyrsintä- ja sorvaussykleistä, digitaalisista komponenteista ja erikoislaitteistoista.

C 12:een sovitettu robottijärjestelmä RS 05-2 -
jopa 10 kg:n painoisille työkappaleille, joilla on samanaikaisesti korkea ja yksittäisten osien varastointi erilaisissa varastointimoduuleissa.

C 250:een sovitettu robottijärjestelmä RS 1 - voi joustavasti tarttua, kiinnittää ja varastoida jopa 15 kg:n painoisia työkappaleita ja 60 kg:n painoisia lavoja. Maksimaalinen joustavuus ja erittäin korkea prosessin luotettavuus.

C 32:een sovitettu HS-joustokäsittelyjärjestelmä -
jopa 450 kg:n työkappaleille (raskas versio jopa 1200 kg), kuljettaa ja varastoi kuormalavoja kahdessa varastointimoduulissa.

C 42:n jyrsintä/sorvausversio täydentää näyttelyluetteloa ja esittelee näyttävällä jyrsintäprosessilla/pyörivällä työstöllä sisä- ja ulkopinnan hammastuksen jyrsintää "powerskiving" ja ilmailu- ja avaruustekniikan moottorin osien "kuusijyrsintää".

Kaksi muuta Hermle-työstökeskusta, malli C 32, on esillä yhteistyökumppaneidemme EMUGE-FRANKENin ja HEXAGONin luona.


EMO-messuilta ei tietenkään saa puuttua Bulli/T1-näyttelyosaa, joka valmistettiin talon sisäisessä näyttelyssä ja joka aiheutti sensaation huhtikuun Open house -tapahtumassa.

Lisää uutisia

06.09.2023 00:00

Road Trip HERMLE Bulli
Seuraava pysäkki EMO 2023