Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer on Stabilus-liiketoimintayksikön Industrial uusi globaalin markkinoinnin johtaja

Christian Kirchbaumer on aloittanut Stabilus-konsernin Industrial-liiketoimintayksikön globaalin markkinoinnin johtajan tehtävässä. Stabiluksen kattomerkin lisäksi tähän liiketoimintayksikköön kuuluvat myös tuotemerkit ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern ja Tech Products. Nämä tunnetaan ensisijaisesti automaatio-ohjauksen, tärinän- ja liikkeenohjauksen sekä turvallisuustuotteiden tuotteista ja palveluista. Stabilus ja sen tytäryhtiöt tarjoavat teollisuusasiakkaille ainutlaatuisen valikoiman komponentti- ja palveluratkaisuja saman katon alta. Lukemattomilla ratkaisuilla, joista monet ovat räätälöityjä, vaimentaa iskuja ja tärinää, vähentää kulumista ja optimoida prosesseja.

Vuonna 2016 Stabilus alkoi lisätä liiketoimintaa teollisuusasiakkaiden kanssa hankkimalla erilaisia tuotemerkkejä. Yhtäältä nämä käyttäjät, heidän rakennelmansa ja suunnittelunsa hyötyvät laajasta valikoimasta korkealaatuisia ja suorituskykyisiä komponentteja, joita Industrial-liiketoimintayksikkö voi tarjota. Toisaalta he hyötyvät myös kehitys- ja myyntitiimien yhdistetystä kokemuksesta ja innovatiivisista ratkaisuista, jotka on koottu Stabiluksen, kaasujousien, vaimentimien ja sähkömekaanisten käyttölaitteiden maailmanlaajuisen markkinajohtajan, johtoon.

Christian Kirchbaumerilla on 15 vuoden ammattikokemus erilaisista kansainvälisen markkinoinnin tehtävistä, ja hänellä on relevanttia kokemusta tuotemerkkien uudelleenbrändäyksestä, tuotemerkkien asemoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista. Seuraavien kuukausien aikana hän muokkaa vastaperustetun Stabilus Industrial -liiketoimintayksikön maailmanlaajuisesti toimivista markkinointitiimeistä globaalisti verkottuneen markkinointiyksikön, joka tukee lisäksi suunniteltua laajentumista Aasiassa. Jürgen Roland, ACE Stoßdämpfer GmbH:n pitkäaikainen toimitusjohtaja ja Stabilus Industrial -liiketoimintayksikön varatoimitusjohtaja ja johtaja, kommentoi: "Viestimme erikoistuneista tuotemerkeistämme ja niiden hyödyistä teollisuusasiakkaille ja tuomme ne samalla lähemmäksi toisiaan yhtenäisen katon alle. Näin liittymisestä kansainväliseen markkinajohtajaan Stabilusiin tulee entistä näkyvämpi."

Lisää uutisia

Langenfeldissä toimiva ACE Stoßdämpfer GmbH lisää uusilla törmäysvaimentimillaan turvallisuustuotteiden valikoimaansa vankkoja kertakäyttöisiä ratkaisuja. Ne on valmistettu erityisestä alumiini- tai teräsputkesta, joka taittuu törmäyksessä tarkoituksenmukaisesti ja muuntaa törmäyksen liike-energian lämmöksi. Kone-elementit suojaavat rakenteita onnettomuuden sattuessa 98-prosenttisen korkean ja tasaisen energiahäviön ansiosta. ACE Stoßdämpfer GmbH:n törmäysvaimentimet tarjoavat suuren pitkäaikaisen vakauden jokapäiväisessä käytössä sekä erinomaisen suojan hätäpysäytyksen yhteydessä. Ne on myös helppo asentaa ja vaihtaa onnettomuuden jälkeen.
Lääke- ja terveydenhuoltoteollisuuden aseptisen käsittelyn ympäristönseurantavaatimukset ovat muuttuneet yhä vaativammiksi. Brittiläinen Pinpoint Scientific on kehittänyt innovatiivisen järjestelmän, joka tarjoaa laboratorioille uuden kultaisen standardin mikrobiologisen aktiivisen ilman seurannassa ja näytteenotossa. Ylivoimaista käsittelyä varten ImpactAir-140 on nyt varustettu ACE Fabreeka UK:n toimittamilla hydraulisilla vaimentimilla.