Luettelo

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer on Stabilus-liiketoimintayksikön Industrial uusi globaalin markkinoinnin johtaja

Christian Kirchbaumer on aloittanut Stabilus-konsernin Industrial-liiketoimintayksikön globaalin markkinoinnin johtajan tehtävässä. Stabiluksen kattomerkin lisäksi tähän liiketoimintayksikköön kuuluvat myös tuotemerkit ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern ja Tech Products. Nämä tunnetaan ensisijaisesti automaatio-ohjauksen, tärinän- ja liikkeenohjauksen sekä turvallisuustuotteiden tuotteista ja palveluista. Stabilus ja sen tytäryhtiöt tarjoavat teollisuusasiakkaille ainutlaatuisen valikoiman komponentti- ja palveluratkaisuja saman katon alta. Lukemattomilla ratkaisuilla, joista monet ovat räätälöityjä, vaimentaa iskuja ja tärinää, vähentää kulumista ja optimoida prosesseja.

Vuonna 2016 Stabilus alkoi lisätä liiketoimintaa teollisuusasiakkaiden kanssa hankkimalla erilaisia tuotemerkkejä. Yhtäältä nämä käyttäjät, heidän rakennelmansa ja suunnittelunsa hyötyvät laajasta valikoimasta korkealaatuisia ja suorituskykyisiä komponentteja, joita Industrial-liiketoimintayksikkö voi tarjota. Toisaalta he hyötyvät myös kehitys- ja myyntitiimien yhdistetystä kokemuksesta ja innovatiivisista ratkaisuista, jotka on koottu Stabiluksen, kaasujousien, vaimentimien ja sähkömekaanisten käyttölaitteiden maailmanlaajuisen markkinajohtajan, johtoon.

Christian Kirchbaumerilla on 15 vuoden ammattikokemus erilaisista kansainvälisen markkinoinnin tehtävistä, ja hänellä on relevanttia kokemusta tuotemerkkien uudelleenbrändäyksestä, tuotemerkkien asemoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista. Seuraavien kuukausien aikana hän muokkaa vastaperustetun Stabilus Industrial -liiketoimintayksikön maailmanlaajuisesti toimivista markkinointitiimeistä globaalisti verkottuneen markkinointiyksikön, joka tukee lisäksi suunniteltua laajentumista Aasiassa. Jürgen Roland, ACE Stoßdämpfer GmbH:n pitkäaikainen toimitusjohtaja ja Stabilus Industrial -liiketoimintayksikön varatoimitusjohtaja ja johtaja, kommentoi: "Viestimme erikoistuneista tuotemerkeistämme ja niiden hyödyistä teollisuusasiakkaille ja tuomme ne samalla lähemmäksi toisiaan yhtenäisen katon alle. Näin liittymisestä kansainväliseen markkinajohtajaan Stabilusiin tulee entistä näkyvämpi."

Lisää uutisia

Pyörätuoleja testatessaan valmistajat pelaavat ymmärrettävistä s...

22.12.2023 01:05

Turvalliset iskunvaimentimet
Hätäpysäytysasiantuntijat juhlivat ensi-iltoja elokuvissa ja televisiossa
Kun on kyse teollisuuden vaimennustekniikasta, ACE on yksi ensimmäisistä kohteista, joihin useimmat insinöörit ja suunnittelijat ympäri maailmaa ottavat yhteyttä. Olipa asiantuntijoilla mitä tiedusteluja tahansa, ACE vastaa niihin aina nopeasti, joko verkossa tai henkilökohtaisen yhteydenoton kautta paikan päällä.

Pyörätuolien suunnittelussa on paljon parantamisen varaa. Tästä on osoituksena yksiakselinen Hoss...

Helpotusta käsittelyn ja muuntamisen aikana: ACE:n kaasuvetojousella ja rakenteellisilla vaimentimilla varustettu yleiskäyttöinen ruuvinväännin
metallatelier GmbH:n yleiskäyttöisessä ruuvinvääntimessä