Luettelo

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

03.10.2021 05:10

Vankka, edullinen, luotettava - DC/DC-muunnin PCMDS550-FT haarukkatrukille

PCMDS550-FT-sarjan DC/DC-muuntimet on räätälöity vastaamaan trukkitekniikan vaatimuksia. Korkein laatu ja turvallisuus ovat erityisen tärkeitä, kun virtalähteitä käytetään näissä sovelluksissa. Syöttöjärjestelmän ja elektronisten osajärjestelmien välisenä linkkinä niiden luotettavuudelle asetetaan erittäin korkeat vaatimukset. Hyvän hinta-laatusuhteen ja erinomaisten teknisten tietojen ansiosta näitä muuntimia käytetään kuitenkin yhä useammin kiinteissä ja teollisissa sovelluksissa.

Uutta PCMDS550-FT-sarjaa voidaan käyttää joustavasti. Nimelliset tulojännitteet ovat 48 V, 80 V ja 96 V. Nykyinen tulosuodatin suojaa laitteita tyypillisiltä transienteilta, joita esiintyy sähköjärjestelmissä. Vakiolähtöjännitteet ovat 12 V ja 13,8 V.

Alhaiset Ripple & Noise -arvot yhdistettynä suureen lähtöjännitevakioon takaavat kaikkien kytkettyjen kuluttajien luotettavan toiminnan. Muita ratkaisevia ominaisuuksia ovat oikosulkukestävyys, transienttisuojaus, eristysresistanssi 1,18 kVAC prim.-sec. ja lämpötila-alue -25 ...+50 ° C.

PCMDS550-FT on suunniteltu alumiinikoteloon, jossa on kompakti rakenne (189 x 115 x 60 mm). Näiden tyhjiökapseloitujen DC/DC-muuntimien lämpökonsepti mahdollistaa kaikkien tehopuolijohteiden optimoidun lämmöntuottamisen lämpökytkennällä pohjalevyyn. Kapseloitu rakenne mahdollistaa asennuksen ajoneuvoihin, joissa ei ole jousitusta tai ilmarenkaita ja joissa on suurimmat isku- ja tärinärasitukset. Liitäntä tapahtuu 4-napaisella FEP-lattaliittimellä. Laitteet ovat CE-yhteensopivia ja valmisteltu suojausluokkaan 2.

Lisää uutisia

Erityisen ainutlaatuisen tyhjiökapselointitekniikan ansiosta MTM Power -virtalähdemoduulit ovat t...

AC/DC ei alun perin tarkoita tunnettua hard rock -yhtyettä, vaan maailmanlaajuisesti yleisin...

Etsitkö virtalähderatkaisua suoraan "koneessa" käytettäväksi?