Luettelo

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power® -mittaus Mellenbach

AC/DC ei alun perin tarkoita tunnettua hard rock -yhtyettä, vaan maailmanlaajuisesti yleisintä sähköenergian muuntamista vaihtovirrasta tasavirraksi. Kun sähkö aloitti voittokulkunsa 1900-luvun alussa, käytiin niin sanottua sähkösotaa tasavirta- ja vaihtovirtaverkkojen ja niiden päähenkilöiden Edisonin ja Westinghousen välillä. Lopulta vaihtovirtaverkot ja siten vaihtovirta- ja tasavirtalähteet pääsivät vallalle, ja niitä on pidetty vallitsevana syöttömuotona yli 100 vuoden ajan. Vaihtovirran erinomaisia etuja ovat sen helppo vaihdettavuus jännitetason suhteen ja sen yksinkertainen kytkettävyys. Muuntajien avulla on mahdollista tuottaa suuria jännitteitä ja siten siirtää ja jakaa suuria määriä energiaa pitkien etäisyyksien päähän. Paikallisesti muuntajia voidaan käyttää vähemmän vaarallisten, pienempien jännitteiden syöttämiseen valaistukseen ja moottoreihin.

Kun elektroniikkapiirejä, jotka vaativat tasavirtajännitettä toimiakseen, tuli tarve muuntaa vaihtojännite takaisin tasajännitteeksi. Tätä sähköistä toimintoa kuvaavilla laitteilla on useita eri nimiä sovelluksesta ja sijainnista riippuen - virtalähde, tasasuuntaaja, virtalähde ja AC/DC-muunnin ovat vain muutamia niistä. Sovellusalueet ovat laajat: AC/DC-moduuleja ei käytetä ainoastaan teollisuudessa, vaan niitä on myös jokaisessa tietokoneessa ja televisiossa sekä LED-valaistuksessa. MTM Power®:lta löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita optimaaliseen AC/DC-tehonsyöttöön teollisuudessa - pienjännitemoduuleista pistokkeellisiin virtalähteisiin.
Optimaalinen tehonsyöttö MTM Power®:n AC/DC-teholähteillä
Elektronisen tehonsyötön koko käyttöalueella keskitytään luotettavuuteen ja kestävyyteen. AC/DC-virtalähteestä riippuvaisten laitteiden käyttö on taattava ympäri vuorokauden. Siksi AC/DC-moduuleillemme on ominaista nykyaikainen piiritopologia, ja ne täyttävät kaikki asiaankuuluvat turvallisuus- ja EMC-standardit. Valikoimastamme löydät muun muassa virtalähteitä erilaisten teollisten sovellusten hajautettuun sähkönsyöttöön. Käytetty BPC-tekniikka - niin sanottu pohjalevyjäähdytys - mahdollistaa lämpöhäviön poistamisen erityisesti pohjalevyn kautta. Tämä lisää yksiköiden käyttöikää. Nämä vankat ja huoltovapaat AC/DC-virtalähteet soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi herkissä elektronisissa osajärjestelmissä.

Lisää uutisia

Erityisen ainutlaatuisen tyhjiökapselointitekniikan ansiosta MTM Power -virtalähdemoduulit ovat t...

Etsitkö virtalähderatkaisua suoraan "koneessa" käytettäväksi?

PCMDS550-FT-sarjan DC/DC-muuntimet on räätälöity vastaamaan trukkitekniikan vaatimuksia. Korkein...