Luettelo

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Muovipotentiometrit ovat edelleen aikataulussa

Vaikka kosketuksettomien prosessien kysyntä lineaarisen ja pyörivän mittaustekniikan alalla kasvaa, potentiometripohjaiset anturit ovat edelleen ja todennäköisesti jatkossakin voittamattomia niiden hyödyllisten ominaisuuksien ja edullisen kustannus-hyötysuhteen vuoksi:

Novotechnik on viime vuosina valmistanut yli 100 miljoonaa johtavaa muovipotentiometriä pelkästään autoteollisuudelle. Tulevaisuudessa nämä tehokkaat anturit eivät todennäköisesti ole korvaamattomia, vaan niitä käytetään yhä useammin kyseisellä ja muilla samankaltaisilla teollisuudenaloilla. Vertailukelpoisten mittausnopeuksien, lineaarisuusarvojen, resoluutioiden, hystereesiarvojen ja lämpötila-alueiden saavuttaminen vaatisi muuten huomattavasti suurempia kustannuksia ja enemmän työtä. Lisäksi potentiometrin lähtösignaalit ovat käytettävissä reaaliajassa ilman ääriviivavirheitä, ja niitä on helppo käsitellä. Samalla nämä vankat anturit ovat iskunkestäviä ja tärinänkestäviä, vaativat vain erittäin vähän virtaa ja ovat immuuneja sähkömagneettisia häiriöitä ja magneettikenttiä vastaan. Laadukkaan rakenteen ansiosta yli 100 miljoonan liikkeen käyttöikä on varsin yleinen.

Lineaarisessa paikannuslaitteessa on värähtelevä etukitkalaakeri ja irtikytketty pyyhin, jotka takaavat tahmean liukumattoman toiminnan. Korkean käyttöiän ansiosta ja koska lineaarinen asentosäädin on helppo asentaa yleispätevien "snap-on"-kiristyskiinnikkeiden avulla, se soveltuu erinomaisesti ohjaus- ja mittaustekniikan suoriin ja tarkkoihin mittauksiin. LWH-sarjaa on saatavana 75-900 mm:n mittapituuksilla. Nämä mittausjärjestelmät ovat myös erittäin tarkkoja 0,01 mm:n tarkkuudella. Teollisuusantureiden alalla LWH-sarja, jota Novotechnik on myynyt yli miljoona kappaletta erilaisilla mittapituuksilla viimeisten 10 vuoden aikana, on varmasti osoittanut toimivuutensa. Näitä lineaarisia antureita käytetään maailmanlaajuisesti paljon esimerkiksi painevalukoneissa, konetekniikassa ja automaatiotekniikassa.

Lisää uutisia

24.04.2024 - 26.04.2024 alkaen

shenyangissa, Kiinassa

Odotamme innolla tapaamista...

Matkalla räjähteiden raivauspalvelun kanssa

25.10.2022 00:00

novotechnik 75 vuotta

Anturit lineaarista ja pyörivää mittausta varten

Novotech...

Novotechnik saa BRP-Rotaxin toimittajapalkinnon
Liikkuvien työkoneiden pyörivät anturit