Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

16.06.2022 01:06

MAE julkaisee uuden pääluettelon 2022

Messukauden alussa MAE julkaisee uuden pääluettelonsa vuodelle 2022/23. Erityisiä kohokohtia ovat uudet tuotteet BB 42, BL 89 sekä askelmoottorit, joissa on integroitu elektroniikka

Harjaton puhallin BB 42 on italialaisen voimansiirtotekniikan valmistajan pienin puhallin, jonka halkaisija on 76 mm ja joka vakuuttaa kompaktilla rakenteellaan ja alhaisella äänitehollaan. BL 89 SI -vaihtovirtamoottori asettaa uudet standardit jopa 20 000 rpm:n nopeuksillaan ja soveltuu erinomaisesti korvaamaan tehottomat vaihtovirtamoottorit nykyisissä teollisuussovelluksissa. Elokuusta 2021 alkaen saatavilla olevan ST XX STE -sarjan myötä MAE:n Euroopassa valmistamia askelmoottoreita on nyt saatavana myös huippuluokan elektroniikalla, joka on liitetty suoraan moottoriin. Tätä ohjauselektroniikkaa ohjataan CANopen-, EtherCAT- tai digitaalitulojen kautta, joten ulkoisia komponentteja ohjauskaapissa ei enää tarvita.

Ensimmäistä kertaa MAE:n historiassa on uuden luettelon julkaisun myötä lisätty niin sanottuun preferred-sarjaan valikoituja tuotteita, jotka ovat saatavilla ilman minimitilausmäärää ja optimoidulla toimitusajalla. Värikoodauksen avulla asiakkaat voivat nopeasti tunnistaa nämä sarjat ja saatavuusvaihtoehdot.

Luettelo on saatavilla verkossa osoitteessa: https://www.dunkermotoren.com/en/downloads/catalogues/

Lisää uutisia

Dunkermotorenin harjattujen tasavirtamoottoreiden GR-sarja on osoittautunut markkinoilla vuosikymmenien ajan erittäin kestäväksi ja luotettavaksi. Siksi sarja nauttii suurta suosiota ja on vertailukohtana muille toimittajille. Viimeisimmän uudistuksen myötä Dunkermotoren parantaa lämmönhallintaa ja korroosionkestävyyttä, mikä laajentaa sen johtavaa asemaa entisestään.

BG 66:n, BGE5510:n ja BG 95:n jälkeen BG 75 on nyt saatavana myös dPro-versiona. BG 75 dPro on jo...

Jatkuva digitalisaation kehitys tarjoaa automaatiotekniikalle monenlaisia uusia mahdollisuuksia ja lähestymistapoja automaatioratkaisujen toteuttamiseen. Avainsanoja ovat hajauttaminen, modulaarisuus ja joustavuus. Dunkermotoren, joka on AMETEK Advanced Motion Solutionsin tuotemerkki, on integroitujen älykkäiden BLDC-moottoreiden edelläkävijä ja maailmanmarkkinajohtaja, joka toimii innovatiivisesti näillä markkinoilla, ja tarjoaa asiakkailleen nexofox MotionCoden lopullisen julkaisun myötä täydellisen ympäristön uusien automaatiolähestymistapojen toteuttamiseen.
Tänä vuonna sps Italia järjestetään jälleen läsnäolomessuina. Komponentti- ja järjestelmätoimittajat esittelevät 24.-26. toukokuuta 2022 sähköautomaatiotekniikan uusimmat innovaatiot. Dunkermotoren ja sen konsernisisko MAE ovat myös edustettuina näytteilleasettajina ja esittelevät tuoteherkkujaan hallissa 5 osastolla L005
MAE, joka tunnetaan pitkäaikaisena puhaltimien ja moottoreiden valmistajana teollisuuden ja yksityisten siivoussovellusten alalla, on tänä vuonna ensimmäistä kertaa esillä yhdessä sisaryhtiönsä Dunkermotorenin kanssa Amsterdamissa Interclean-messuilla. Molemmat yritykset esittelevät yhdessä uusia tuotteitaan hallissa 5 osastolla 505.
BL 89 SI -vaihtovirtamoottorilla MAE esittelee suurnopeusmoottorin, joka tarjoaa monia toimintoja integroidun elektroniikan ansiosta. Tämä mahdollistaa yhtäältä erittäin laajan nopeusalueen 3000-20 000 rpm ja toisaalta yksinkertaisen käynnistysvirran, jatkuvan virran ja nopeuden säädön