Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.09.2022 03:09

Eppendorfin asiakastarina Professori : Luiz Henrique Rosa

Luiz Henrique Rosa työskentelee tutkijana Universidade Federal de Minas Gerais -yliopistossa Belo Horizontessa, Brasiliassa.

Hänen työhönsä kuuluu paitsi mikrobiologian osaston ja siihen liittyvän laboratorion johtaminen, myös seuraavan tutkijasukupolven ohjaaminen aina opiskelijoista tohtorikoulutettaviin. Hän työskentelee mykologian alalla, tarkemmin sanottuna trooppisten sienten sekä vain Etelämantereella esiintyvien endeemisten sienten ja makrolevien tutkimuksen parissa. Sen lisäksi, että hän haluaa oppia lisää sienien monimuotoisuudesta ankarissa ympäristöissä, yksi hänen tavoitteistaan on selvittää lisää Etelämantereen sienien bioaktiivisia yhdisteitä ja mahdollisia mikrobilääkkeitä, joita biofarmaseutit voisivat hyödyntää.

Hänen laboratoriotutkimuksessaan pipettien ja kulutustarvikkeiden tärkein sovellus on sienien oikea tunnistaminen: Molekyylibiologiset tekniikat, kuten genomisen DNA:n uuttaminen sieniviljelmistä sekä PCR-monistaminen ja sekvensointi, ovat olennaisia tehtäviä, jotka vaativat paljon pipetointivaiheita ja suurta luotettavuutta käsiteltävien tilavuuksien osalta. "Eppendorfin tuotteiden korkea luotettavuus ja kestävyys on minulle syy, miksi alun perin aloin käyttää niitä, mutta myös syy, miksi käytän niitä edelleen tähän päivään asti", sanoo professori Rosa. "Laboratoriossamme on myös muutamia muita tuotteita, mutta suurin osa laitteista on Eppendorfia. Kaikki pyrkivät hankkimaan Eppendorfin pipetit, jos heillä on mahdollisuus valita."

Kaikissa laboratorioissa tutkimusvälineiden, kuten esimerkiksi pipettien, monipuolisuus on keskeinen ominaisuus, kun työskennellään erityyppisten tutkimusten parissa. Professori Rosa pitää mekaanisia, mutta erityisesti elektronisia Eppendorf-pipettejä , oleellisena osana tämän monipuolisen ratkaisun tarjoamisessa sovelluksissaan.

"Eppendorfin tuotteiden korkea luotettavuus ja kestävyys eivät ole minulle ainoastaan syy siihen, miksi alun perin aloin käyttää niitä, vaan myös syy siihen, miksi käytän niitä edelleen tähän päivään asti." Professori Luiz Henrique Rosa, johtava tutkija MycoAntar-hankkeessa

"Käytämme Eppendorf Xplorer® -pipettiä biotutkimusmääritysten nopeaan valmisteluun. Voimme tehdä erilaisia määrityksiä vain murto-osassa ajasta", professori Rosa lisäsi. "Muihin merkkeihin verrattuna elektroniset Xplorer-pipetit nopeuttavat työtämme, ja aika on usein ratkaisevan tärkeää, kun työskentelemme sieninäytteiden parissa."

Professori Rosa miettii jo tulevaisuutta automatisoidakseen työnkulkuaan entisestään aikaa säästääkseen: "Haluaisin mielelläni nähdä tulevaisuudessa pipetointirobotin yliopistolaboratoriossamme. Mikrobiologinen tutkimuksemme Etelämantereelta peräisin olevista sieniviljelmistä hyötyisi siitä suuresti, sillä se poistaisi manuaaliset pipetointitehtävät käsistämme."

Lisää uutisia

Nuorten eurooppalaisten tutkijoiden Eppendorf-palkinto, joka on suuruudeltaan 20 000 euroa, myönn...

29.09.2022 05:00

Täysin kytketty

Päivittäisessä toiminnassa laboratoriopäälliköiden on yleensä...

> Uusi tytäryhtiö Aasian biotieteiden kasvumarkkinoiden keskellä > Kohdennettu asiakaslähtöisyyden vahvistaminen pipettien kalibrointiin tarkoitetun huipputeknologian laboratorion ja laajan valikoiman korkealaatuisia laboratoriopalveluja avulla > Vielä nopeammat ja luotettavammat toimitukset uuden keskusvaraston ansiosta

Hampuri, 6. heinäkuuta 2022

Hampurilainen biotieteiden yritys Eppendorf SE my&oum...

Turvallinen ja selkeä näytteen tunnistus on avainasemassa, jotta tulokset laboratorioss...

Eppendorf laajensi sentrifugitarjontaansa ostamalla japanilaisen Koki Holdings Co., Ltd:n sentrif...