Luettelo

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

25.01.2023 03:01

Tekniset harjat ovat erittäin monipuolisia työkaluja purseenpoistotekniikassa.

Harjapuristusta pidetään yhtenä mekaanisen purseenpoistotekniikan joustavimmista ja joskus taloudellisimmista menetelmistä. Se tarjoaa metallisten ja polymeeristen puolivalmisteiden ja komponenttien valmistajille ja jalostajille mahdollisuuden poistaa purseet, pyöristää reunat ja poistaa kiillotukset ilman monimutkaisia prosesseja ja järjestelmiä.

Lisätietoja harjoistamme purseenpoistotekniikassa löydät täältä.

Mietitkö, miten harjalla tehtävä purseenpoisto voidaan integroida melko helposti olemassa oleviin valmistusprosesseihin ja miten sillä voidaan saavuttaa myös µm:n tarkkuus?

Konsultoinnissamme käsittelemme vaatimuksiasi ja toiveitasi yksilöllisesti.

Lisää uutisia

Kohdennetut ratkaisut ultrahienoon hiontaan ja reunojen pyöristykseen

Tekniset harjat ovat kuuluneet lukuisten puuntyöstökoneiden ja -järjestelmien perusvarustukseen jo vuosien ajan. Niitä käytetään täällä lukuisissa eri malleissa ja koossa.

Uunin kuljetusrullat on varustettu erityisellä lankasomisteella, joka kestää jopa...

KULLEN-KOTI esittelee uunien kuljetusrullansa Aluminium 2022 -messuilla KULLEN-KOTIn uunien kuljetusrullat on varustettu erikoislankasomisteilla, jotka kestävät lämpötilaa jopa 1200 °C:n lämpötilassa. Niitä käytetään maailmanlaajuisesti lämpökäsittelylaitosten vaakasuorissa linjoissa. Niitä käytetään maailmanlaajuisesti lämpökäsittelylaitosten vaakasuorissa linjoissa, joissa ne mahdollistavat alumiinilevyjen ja -levyjen tarkan ja pintaystävällisen kuljetuksen. KULLEN-KOTI esittelee tämän vuoden ALUMINIUM-messuilla Düsseldorfissa tämän poikkeuksellisen harjatyypin ja antaa tietoa sen lukuisista mahdollisuuksista räätälöityyn hienosäätöön. Yritys löytyy hallista 7A osastolta D30.
KULLEN-KOTI esittelee harjaratkaisuja automaattiseen purseenpoistoon
KULLEN-KOTI toimittaa harjajärjestelmiä lukuisiin rakennusteollisuuden aloihin