Luettelo

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

August Vormann GmbH & Co:n leimatut ja taivutetut osat. KG

Omassa työkalupajassamme kehitetyt ja suunnitellut työkalut yhdessä nykyaikaisten automaattisten stanssauskoneidemme kanssa takaavat, että voimme tarjota asiakaskohtaisia tuotevaatimuksia korkeimmalla laadulla yksinkertaisista stanssauskappaleista monimutkaiseen stanssin taivutustekniikkaan.

Kehitysprosessin aikana mahdollisesti ilmenevät erilaiset virheet ja virhesyyt voidaan tunnistaa ja poistaa jo varhaisessa vaiheessa laadunhallintajärjestelmämme avulla. Stanssin taivutustekniikka laatutakuulla!

Geometria määrää prosessin
Metallimateriaalien taivutus on muokkausprosessi, jolla litteät kappaleet saatetaan määrättyyn geometriaan. Muotoilu suoritetaan pääasiassa hydraulisilla puristimilla erityisesti tätä prosessia varten valmistetuilla taivutustyökaluilla.

Tavallisesti ohutlevyt taivutetaan kulmikkaasti, mutta valmistettavan tuotteen geometriasta ja piirustusmäärittelystä riippuen kyseiseen osaan voidaan suorittaa myös useita peräkkäisiä taivutus- tai meistämisvaiheita.

Leikkaus- ja taivutustekniikka - yksilöllisiä tuotteita teollisuuskumppaneillemme
Leikkaus- ja taivutetut osat ovat monipuolisuutensa vuoksi yleisimmin käytettyjä komponentteja. VORMANN valmistaa stanssattuja ja taivutettuja osia yksinkertaisista matkalaukkulaatikoiden jousisaranoista nosto-ovien pidikkeisiin, liukuovien sulkutankoihin, kuparista valmistettuihin virtakiskoihin ja moniin muihin yksittäisiin stanssattuihin ja taivutettuihin osiin sekä monimutkaisten osakokonaisuuksien kokoamiseen lisäkäsittelyvaiheiden, kuten hitsauksen, niittauksen, ruuvauksen jne. avulla.

VORMANN valmistaa stanssattuja ja taivutettuja osia eri teollisuudenaloille, kuten autoteollisuudelle, sähköteollisuudelle, huonekaluteollisuudelle, lääketieteelliselle tekniikalle, varastointi- ja kuljetustekniikalle ja monille muille aloille.

Lisää uutisia

Räätälöidyt stanssatut ja taivutetut osat - piirustuksesta valmiiseen...

Muokkaus progressiivisissa muotissa
lisää taloudellisuutta ja korkea...