Luettelo

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

August Vormann GmbH:n räätälöidyt leikatut ja taivutetut osat - kaikenlaiset saranat ja liitososat

Räätälöidyt stanssatut ja taivutetut osat - piirustuksesta valmiiseen tuotteeseen

Laajojen vakiomallistojen valmistuksen ja myynnin lisäksi VORMANN tarjoaa myös räätälöityjen saranoiden ja liitososien valmistusta asiakkaan tarpeiden mukaan. Yli 150-vuotisen yrityshistorian aikana olemme hankkineet tähän tarvittavan tietämyksen lisäksi myös asianmukaiset koneet stanssaus- ja taivutustekniikkaa varten.

Suunnitteluosastomme lisäksi meillä on oma työkalujen valmistusosastomme, joten pystymme toteuttamaan asiakkaiden vaatimukset nopeasti ja joustavasti

 

Leikkaus- ja taivutusosiemme laatuvaatimukset - prototyypeistä sarjatuotantoon asti

Yksi johtoajatuksistamme on täyttää aina asiakkaidemme vaatimukset ja omat laatuvaatimuksemme mahdollisimman hyvin. Laadunvarmistushenkilöstömme valvoo jokaista tuotanto-osaa ensimmäisestä prototyyppinäytteestä aina sarjatuotannon aloittamiseen asti.

Laadunvarmistusosastomme tavoitteena on tehdä yhteistyötä teknikoidemme ja asiakkaidemme vastaavien osastojen kanssa, jotta jokainen uusi tuote saataisiin sarjatuotantovalmiiksi. Tuotanto alkaa vasta, kun olet antanut lopullisen hyväksynnän

Pinnoitteet stanssatuille ja taivutetuille osille - kestävät - lujat - säänkestävät

Valmistumisen jälkeen voimme myös viimeistellä yksittäisen komponenttisi haluamallasi tavalla.

Jauhemaalaus
Omassa jauhemaalauslaitoksessamme voimme pinnoittaa stanssatut osat kaikissa RAL-väreissä sekä erikoisväreissä.

Osat rasvataan ja fosfatoidaan ennen pinnoitusta. Polyesteri- tai epoksihartsista koostuva jauhe levitetään sitten 80-10 µ:n kerrospaksuudella sähköstaattisella menetelmällä ja poltetaan. Polttoprosessi sulattaa jauheen pintaan muodostaen tiiviin, säänkestävän muovikerroksen.

Voimme pulverimaalata paljaan teräksen, sinkityn ja kuumasinkityn teräksen sekä ruostumattoman teräksen. Työkappaleiden maksimimitat ovat 1800 x 1000 x 450 mm.

Muita pintakäsittelyjä
Pyynnöstä tai vaatimuksista tai tarpeesta riippuen voimme toteuttaa myös kaikki muut tekniset pinnat leimattuihin kappaleisiin, jotka valmistetaan jonkin pitkäaikaisen luotettavan yhteistyökumppanimme kautta, kuten:

Räätälöityjen stanssattujen ja taivutettujen osien kulku - ensimmäisestä luonnoksesta lopulliseen testiraporttiin asti

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite. Siksi otamme sinut mukaan koko tuotantoprosessin ajan ja tarjoamme läpinäkyvän näkemyksen kehityksestä ja suunnittelusta aina tuotantoon asti, pintakäsittely mukaan lukien.

Kun olemme saaneet toimeksiannon valmistaa räätälöityjä stanssattuja ja taivutettuja osiasi, valmistamme tarvittavat työkalut, esim. yksinkertaiset leimausvälineet leikkausten erottelua varten, leimaus- ja taivutustyökalut tai monimutkaiset progressiiviset muotit. Tämän jälkeen valmistamme sarjatuotanto-olosuhteissa lopputuotenäytteet ja toimitamme ne sekä testiraportin.

Sarjatuotanto tapahtuu yrityksessämme vasta, kun olet tyytyväinen ja annat hyväksyntääsi.

Lisää uutisia

Muokkaus progressiivisissa muotissa
lisää taloudellisuutta ja korkea...

Omassa työkalupajassamme kehitetyt ja suunnitellut työkalut yhdessä nykyaikaisten...