Luettelo

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Pienemmät virtausratkaisut ovat trendi

Monilla markkinoilla on havaittavissa siirtyminen kohti miniatyrisointia. Esimerkiksi laboratorioissa työtila on yhä kalliimpaa. Pienentäminen ja tilantarpeen pienentäminen... se on trendi. Kaikilla on sama tavoite: kustannussäästöt.

Miten tämä vaikuttaa virtausratkaisuihimme? Pienet virtausmittarit ja kompaktit paineensäätimet, joiden mitat ovat minimaaliset, sopivat tähän tilantarpeen pienentämissuuntaukseen. Siksi suunnittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, joissa on pienemmät mitat.

Miksi virtausratkaisujen jalanjäljen pienentäminen on tärkeää?
Koska olen työskennellyt sekä biotieteiden että analytiikan alalla, minua inspiroi pienen jalanjäljen jatkuvasti kasvava vaatimus. Monien vuosien ajan on ollut jatkuva suuntaus, että laboratoriokiinteistöt ovat tulleet yhä kalliimmiksi, mikä on johtanut virtauslaitteiden jalanjäljen pienentämiseen.

Jalanjäljen pienentämisen vahva taustatekijä on ollut NeSSi-järjestelmäaloite, joka tunnetaan kaupallisesti nimillä Parker IntraFlow ja Swagelok MPC. Bronkhorstin kompaktimmat mittalaitteet, IQ+FLOW-sarja, ovat saaneet vaikutteita tästä aloitteesta. Sisäisten rakennuspalojen - kuten antureiden ja venttiilien - jalanjälki on 17 mm x 17 mm, joten onnistuimme pitämään sen jopa pienempänä kuin universaalin 1,5" x 1,5" NeSSI-asettelun.

Kompaktit virtaus- ja paineratkaisut
Koska tiedämme, että jalanjäljen pienentäminen ja kustannusten säästäminen on ratkaisevan tärkeää biotieteiden, biotekniikan ja analytiikan markkinoilla, kehitämme edelleen tuotteita, jotka täyttävät nämä vaatimukset yhdessä halutun suorituskyvyn kanssa. Virtauslaitteidemme pieneen tilantarpeeseen olemme keskittyneet jo vuosia.

Uusin tuotesarjamme laajennus on osa IQ+FLOW-paineohjainsarjaa. Uudet paineensäätimet, joissa on mediaeristetyt paineanturit, pystyvät käsittelemään paljon laajempaa valikoimaa erilaisia väliaineita, kuten heliumia, vetyä, happea, metaania, kosteutta, syövyttäviä kaasuja ja palavia kaasuja.

Lue

lisää näistä paineensäätimistä.
IQ+FLOW, kompakti paineensäädin

Monipuoliset virtausratkaisut laajennettuun toiminnallisuuteen
Jos olet suunnittelemassa järjestelmääsi kokonaan uudelleen ja sinulla on mahdollisuus sisällyttää siihen uusia tekniikoita, voit päättää käyttää monipuolisia virtausratkaisuja ja lisätä järjestelmääsi lisää toiminnallisuutta.

Analyyttiset laitteet ovat hyvä esimerkki monimutkaisesta virtausjärjestelmästä, joka voi hyötyä laajennettua toiminnallisuutta sisältävistä monivirtausratkaisuista lisäämällä paineantureita, virtausantureita, venttiilejä ja monimutkaisempia virtausreittejä.
Monivirtausratkaisut

Innovaatio MEMS-sirutekniikalla
Anturitekniikan kokoa ja toimintaa ohjaavat mittausperiaatteen fysikaaliset ominaisuudet. Jotta voisimme muuttaa tilantarvetta, meidän oli siis tarkasteltava vaihtoehtoisia mittaustekniikoita.

Yhdessä hollantilaisen TNO:n, sovelletun tieteellisen tutkimuksen organisaation, kanssa suunnittelimme valikoiman erittäin kompakteja virtausmittareita ja paineensäätimiä, jotka perustuvat MEMS-sirutekniikkaan (Micro-Electro-Mechanical Systems, mikrosähkömekaaniset järjestelmät). Tämän ansiosta voimme tarjota täysin toimivia laitteita, joiden vähimmäispinta-ala on 20 x 40 mm, mikä on paljon vähemmän kuin perinteisten virtausmittareiden ja paineensäätölaitteiden.

Räätälöidyt virtausratkaisut
Virtaus- ja paineanturit, mukaan lukien proportionaaliventtiilit, sulkuventtiilit ja suodattimet, ovat saatavana pienikokoisina kappaleina, kuin Lego. Tämä antaa meille mahdollisuuden räätälöidä kompakteja monikanavaisia virtausjärjestelmiä juuri sellaisiksi kuin tarvitset.

Miten voit hyötyä tästä?

  • Kompakti kokoonpano takaa tilatehokkuuden
  • Yläasennettavat ja sivuportilla varustetut moduulit, joihin pääsee helposti käsiksi
  • Ei kompromisseja ohjaustoiminnoissa
  • Esitestatut "Plug and Play"-jakokokoonpanot, jotka vähentävät asiakkaan testausvaatimuksia
  • Analoginen tai digitaalinen tiedonsiirto
Jos uskot, että räätälöity virtausratkaisu vastaa tarpeitasi, kerro meille ja haasta tiimimme.

Lisää uutisia

mASS-STREAM™ -kaasuvirtamittarit ja -ohjaimet
IQ + FLOW® -sarjan laajentaminen mediaeristetyillä antureilla
Nopea ja vakaa, todistettu ja tarkka