Luettelo

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

FLEXI-FLOW Compact -sarjan laajennus

Parannetut monitoimiset kaasujen massavirtausmittarit/-säätimet

Kehutun FLEXI-FLOW Compact -sarjan menestyksen pohjalta Bronkhorst esittelee laajan malliston laajennuksen, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa monipuolisuutta ja tarkkuutta kaasuvirtauksen mittaukseen ja säätöön. FLEXI-FLOW Compact asettaa uuden standardin kompaktiuden, toiminnallisuuden ja mukautuvuuden suhteen, ja se palvelee erilaisia sovelluksia tarkasti ja tehokkaasti.

FLEXI-FLOW Compact -sarjan uusin versio esittelee useita innovatiivisia malleja ja ominaisuuksia, mukaan lukien pienemmille virtausalueille, alkaen 0-5 mln /min, räätälöidyt laitteet. Lisäksi sarjaan kuuluu nyt alaslaskettuja mittalaitteita sovelluksiin, joissa tarvitaan yläasennusta, sekä virtaussäätimiä, jotka on varustettu integroiduilla sulkuventtiileillä, jotka takaavat paremman tiiviyden tai mahdollistavat hätäsulkemisen. Yksi FLEXI-FLOW Compact -sarjan tärkeimmistä parannuksista on EtherNet-kommunikointi, joka tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja integrointimahdollisuudet nykyaikaisiin teollisuusympäristöihin.

Uusissa malleissa, kuten alkuperäisissä FLEXI-FLOW Compact -laitteissa, hyödynnetään ainutlaatuista sirun läpi kulkevaa anturia yhdistettynä hyväksi havaittuun ohitustekniikkaan. Nämä lämpömassavirtamittarit ja -ohjaimet tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn ja ovat kooltaan 35 % pienempiä kuin perinteiset mittarit, mikä tekee niistä markkinoiden pienimmät virtausalueilla 20 ln/min asti.

Edistyksellinen anturitekniikka takaa paitsi vakaan virtauksen säädön myös nopeat vasteajat, joiden asettumisaika on alle 150 ms, mikä mahdollistaa tarkan säädön myös dynaamisissa prosessiolosuhteissa. Integroidut lämpötila- ja paineanturit sekä sisäänrakennettu kaasutietokanta takaavat vertaansa vailla olevan tarkkuuden vaihtelevien prosessiparametrien osalta, joten FLEXI-FLOW Compact -laitteet soveltuvat monenlaisiin sovelluksiin. Lisäksi instrumentit tarjoavat kattavat valvonta- ja ohjausominaisuudet, kuten integroidut lämpötila- ja paineanturit, USB-C-portti helppoa käyttöönottoa varten, lisävarusteena saatava Bluetooth-kommunikointi
parempaa käytettävyyttä varten sekä NAMUR-tilan ilmaisu värillisten LEDien ja digitaalisten lähtöparametrien avulla.

FLEXI-FLOW Compact -sarja tarjoaa vertaansa vailla olevaa joustavuutta erityisiin sovellusvaatimuksiin, olipa kyseessä sitten valmiiksi konfiguroidut mallit, tilauksesta rakennettavat ratkaisut tai räätälöidyt monikanavajärjestelmät. Ilmaisilla ja intuitiivisilla ohjelmistotyökaluilla konfigurointiin, diagnostiikkaan ja ennakoivaan ylläpitoon Bronkhorst varmistaa saumattoman integroinnin ja optimaalisen suorituskyvyn erilaisissa teollisuusympäristöissä.

Koe massavirtauksen säädön seuraava kehitys Bronkhorstin laajennetun FLEXI-FLOW Compact -sarjan avulla - Määrittele uudelleen tarkkuus, monipuolisuus ja tehokkuus kaasuvirtauksen hallinnassa.

Lisää uutisia

mASS-STREAM™ -kaasuvirtamittarit ja -ohjaimet
IQ + FLOW® -sarjan laajentaminen mediaeristetyillä antureilla

Monilla markkinoilla on havaittavissa siirtyminen kohti miniatyrisointia. Esimerkiksi laboratorio...

Nopea ja vakaa, todistettu ja tarkka