Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Älykkäät tuotteet lisäävät turvallisuutta

Norelemin lukituspultit ja uudet paikoitusholkit, joissa on kuntoanturi

norelem laajentaa edelleen laajaa tuotevalikoimaansa kuntoanturilla varustettujen tuotteiden alalla ja tarjoaa nyt lukituspulttien lisäksi myös kuntoanturilla varustettuja asemointiholkkeja. Näillä uusilla, älykkäillä tuotteilla norelem on edelläkävijä markkinoilla: induktiivisten antureiden integrointi vähentää materiaalihäviöitä ja lisää merkittävästi prosessin luotettavuutta.

Valmistusprosesseista halutaan tehdä vakaampia, tarkempia ja luotettavampia. Tuotteet, joissa on anturilla tuettu kunnon- ja asennonvalvonta, kuten norelem-lukituspultit ja kunnonantureilla varustetut asemointiholkit, tarjoavat tässä selkeän edun.

Kunnonanturilla varustetuissa lukituspulteissa kahvaan integroitu anturi havaitsee pultin kunnon. Anturi on liitetty koneen ohjaukseen kolmijohtimisella PVC-kaapelilla. Tila (lukittu tai vedetty) voidaan havaita tarkasti, mikä mahdollistaa toiminnasta riippuvan prosessinohjauksen. Liikkuvien osien pituutta, korkeutta ja asentoa voidaan näin säätää entistäkin tarkemmin. Norelemin lukitustapit ovat saatavana teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä.


Kuntoanturilla varustetuissa asemointiholkeissa on holkissa vaihtelevasti säädettävä anturi. Käyttäjä voi asentaa kaupallisesti saatavilla olevan induktiivisen anturin, jonka halkaisija on 3 mm, malleihin "tilaanturia varten". Induktiivinen anturi havaitsee signaalin ja välittää sen koneenohjaukseen, joka esimerkiksi käynnistää tuotantosyklin vasta, kun kaikki käyttö- tai pidätyselementit ovat oikeassa asennossa. Elektronista kunnonvalvontaa käytetään muun muassa pakkausteollisuudessa, erityisesti pakkauskoneiden formaatin säädössä.


Norelemin valikoimassa on lukituspulttien ja asemointiholkkien lisäksi myös jousikuormitteisia työntöaisoja, joissa on kunnonanturi, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kunnonantureita, joissa on pidike pikakiinnikkeille.
Lisää uutisia

norelem laajentaa saranavalikoimaa

05.05.2023 01:05

Norelemin akselikytkimet
Yksinkertaisista taajuusmuuttajista monimutkaisiin asemointilaitteisiin
Norelemin mekaaninen kiinnitysjärjestelmä kiinnittää vakio-osat sekunneissa
Prosessien tehokas automatisointi pneumaattisilla puristimilla

22.08.2022 01:05

norelem klo AMB 2022
Stuttgartissa 13.-17. syyskuuta järjestettävillä kansainvälisillä metallintyöstömessuilla AMB:llä norelem esittelee puristintekniikkavalikoimaansa. Sitä on laajennettu merkittävästi: 5-akselipuristimista monipuristusjärjestelmiin ja manuaalisiin puristusmoduuleihin asiakkaat löytävät lukuisia uusia komponentteja, jotka tarjoavat selvää lisäarvoa monissa sovelluksissa
Tähän asti norelemin valikoimassa on ollut teräksestä, alumiinista ja ruostumattomasta A2-teräksestä valmistettuja kiristysrenkaita. Monipuoliset komponentit ovat nyt saatavana myös entistä kestävämpänä versiona, joka on valmistettu ruostumattomasta A4-teräksestä. Hyvän happo- ja korroosionkestävyyden ansiosta näitä kiristysrenkaita voidaan käyttää myös kemian- ja elintarviketeollisuudessa tai sovelluksissa, joissa ne joutuvat kosketuksiin suolaisen veden kanssa