Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Älykkäät tuotteet lisäävät turvallisuutta

Norelemin lukituspultit ja uudet paikoitusholkit, joissa on kuntoanturi

norelem laajentaa edelleen laajaa tuotevalikoimaansa kuntoanturilla varustettujen tuotteiden alalla ja tarjoaa nyt lukituspulttien lisäksi myös kuntoanturilla varustettuja asemointiholkkeja. Näillä uusilla, älykkäillä tuotteilla norelem on edelläkävijä markkinoilla: induktiivisten antureiden integrointi vähentää materiaalihäviöitä ja lisää merkittävästi prosessin luotettavuutta.

Valmistusprosesseista halutaan tehdä vakaampia, tarkempia ja luotettavampia. Tuotteet, joissa on anturilla tuettu kunnon- ja asennonvalvonta, kuten norelem-lukituspultit ja kunnonantureilla varustetut asemointiholkit, tarjoavat tässä selkeän edun.

Kunnonanturilla varustetuissa lukituspulteissa kahvaan integroitu anturi havaitsee pultin kunnon. Anturi on liitetty koneen ohjaukseen kolmijohtimisella PVC-kaapelilla. Tila (lukittu tai vedetty) voidaan havaita tarkasti, mikä mahdollistaa toiminnasta riippuvan prosessinohjauksen. Liikkuvien osien pituutta, korkeutta ja asentoa voidaan näin säätää entistäkin tarkemmin. Norelemin lukitustapit ovat saatavana teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä.


Kuntoanturilla varustetuissa asemointiholkeissa on holkissa vaihtelevasti säädettävä anturi. Käyttäjä voi asentaa kaupallisesti saatavilla olevan induktiivisen anturin, jonka halkaisija on 3 mm, malleihin "tilaanturia varten". Induktiivinen anturi havaitsee signaalin ja välittää sen koneenohjaukseen, joka esimerkiksi käynnistää tuotantosyklin vasta, kun kaikki käyttö- tai pidätyselementit ovat oikeassa asennossa. Elektronista kunnonvalvontaa käytetään muun muassa pakkausteollisuudessa, erityisesti pakkauskoneiden formaatin säädössä.


Norelemin valikoimassa on lukituspulttien ja asemointiholkkien lisäksi myös jousikuormitteisia työntöaisoja, joissa on kunnonanturi, sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kunnonantureita, joissa on pidike pikakiinnikkeille.




Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...