Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Uutta norelemilla: Mittaustekniikan kiinnitysjärjestelmät

norelem laajentaa valikoimaansa mittaustekniikan modulaarisilla kiinnitysjärjestelmillä. Ne varmistavat luotettavat ja tarkat mittaustulokset optimoimalla testausosien asemoinnin. Tarkka mittaustekniikka on ratkaisevan tärkeää automaatiossa, jotta tuotteiden laatu voidaan varmistaa mittaus- ja testitietojen jatkuvan seurannan avulla. norelem erottuu kilpailijoista joustavilla modulaarisilla ratkaisuillaan.



Kiinnitysjärjestelmät auttavat kiinnittämään testikappaleet turvallisesti ja toistettavan tarkasti mahdollisimman pienellä kiinnitysvoimalla. norelem eroaa tietoisesti kiinnitystekniikasta ja viittaa "vain" kiinnitysjärjestelmiin, sillä monimutkaistenkin järjestelmien pystyttämiseen tarvitaan huomattavasti pienempiä voimia. Vakioidut moduulit mahdollistavat nopean vaihtamisen jatkuvasti muuttuviin mittaustehtäviin esimerkiksi etiketöinti-, laser- ja annostelutekniikassa, käsittelyssä ja elintarviketeollisuudessa.



Kertakiinnitykseen ja toistuviin mittaustehtäviin

norelemin ohjelmassa on erilaisia ratkaisuja yleisimpiin mittaustekniikoihin: kiinnittimiä osien tuntomittaukseen koordinaattimittauskoneilla, optisiin mittausprosesseihin sekä pinta- ja ääriviivamittauksiin ja pyynnöstä myös muihin prosesseihin.

norelem tarjoaa laajan valikoiman yhdisteltäviä vakiomoduuleja, kuten peruspidikkeitä, lisämoduuleja, manipulointiyksiköitä ja kiinnityselementtejä. Standardoidun käyttöliittymän ansiosta ne voidaan kiinnittää tarkasti ja yhdistää uusiksi kiinnikkeiksi toistotarkkuudella - resursseja säästävä ja kustannustehokas ratkaisu. Lisäksi kaikki mittauspisteet voidaan saavuttaa yhdellä kiinnityskerralla.



Helppo koota, purkaa ja käyttää uudelleen

Kiinnityskomponenttisarjoja voidaan tilata myös koordinaattimittauskoneisiin, pinta- ja ääriviivamittaukseen sekä optisiin mittausmenetelmiin. Sarjat koostuvat ennalta määritellystä tuotevalikoimasta; ne sisältävät aina perus-, kiinnitys- ja kiinnityselementit. Näin yksinkertaiset ja monimutkaiset kiinnitys- ja mittauslaitteet voidaan helposti asentaa ja purkaa ja työkappaleet voidaan kiinnittää nopeasti. Kulutusta kestävät, huoltovapaat komponentit voidaan aina mukauttaa uusiin testaustehtäviin ja siten käyttää uudelleen - ilman uudelleenkalibrointia. Uusi nopeasti vaihdettava kuormalavajärjestelmä mahdollistaa myös optisen mittauslaitteen ulkopuolisen asennuksen.

Lisää uutisia

norelem laajentaa vakio-osavalikoimaansa

norelem-saranat alumiiniprofiileille

Saranoita on kaikkialla siellä,...

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä