Luettelo

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

L.B. Bohle esittelee maailman ensiesityksiä Interpackissa

Huipputeknologia "pakattuna" nykyaikaisella tavalla

Yli neljän vuosikymmenen ajan L.B. Bohle on edustanut lääketeollisuuden huipputeknologiaa.
"Nyt me kehitystiimissä olemme päättäneet yhdistää tulevaisuudessa ensiluokkaisen tekniikan ja modernin muotoilun", kertoo Thorsten Wesselmann, L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH:n teknologiajohtaja. Uusia koneita on työstetty runsaan kahden vuoden ajan - myös ulkopuolisten suunnitteluasiantuntijoiden tuella. L.B. Bohle juhlistaa maailman ensiesittelyä Interpack-messuilla Düsseldorfissa toukokuussa.

Ruostumaton teräs on edelleen synonyymi kestävälle, vankalle ja tarvittaessa steriilille tekniikalle. Tähän lisätään tummia elementtejä, ilmeikkäitä linjoja ja lisää läpinäkyvyyttä. "Uuden konesukupolven yhtenäinen ulkonäkö luo välittömän tunnistettavuuden", korostaa myyntijohtaja Tim Remmert.

Nykyaikaisen ulkonäön lisäksi keskityttiin kuitenkin ennen kaikkea sisäisiin arvoihin: helppokäyttöisyyteen, nopeaan puhdistukseen, turvallisiin prosesseihin, läpinäkyviin työnkulkuihin ja resurssien taloudelliseen käyttöön - ja kaikki tämä tietenkin huipputekniikan avulla. Bauhausin mottoon "Form follows Function" uskollisena johtava tekniikka edustaa L.B. Bohlen DNA:ta myös tulevaisuudessa. "Olemme onnistuneet paketoimaan huipputeknisen suorituskyvyn ja ominaisuudet samaan aikaan moderniin asuun", sanoo Thorsten Wesselmann.

Uudelleenmuotoilun käynnistämiseksi L.B. Bohle on ottanut kohteekseen kolme erinomaista konetta: - BRC-kuivagranulaattori: kone on ollut markkinoilla vuodesta 2012 lähtien, ja se on jo lanseerauksestaan lähtien ollut myyntimenestys - BFC-tablettipäällystyskone

tabletinpäällystyskone BFC 400: Nopeinta ja tarkinta tabletinpäällystyskonetta arvostetaan maailmanlaajuisesti bestsellerinä erinomaisen tuotantotuloksensa ja tehokkuutensa ansiosta. - - tabletinpäällystyskonejatkuvatoiminen rakeistus- ja kuivauslaite QbCon®1: T&K-asiantuntija on vuodesta 2018 lähtien tarjonnut ensimmäisenä todellisen jatkuvatoimisen ratkaisun vaikeaan märkärakeistus- ja kuivausprosessiin.

"Valitsimme uudelleensuunnittelussa tietoisesti näiden kolmen laitoksen monimutkaiset haasteet", kertoo toimitusjohtaja Tim Remmert. Näillä referensseillä teknologiajohtajuus voidaan dokumentoida vaikuttavasti.

Lisää uutisia

TAPAHTUMAT MAAILMANLAAJUISESTI