Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

24.05.2023 00:05

Uudet tuotteet - uudet mahdollisuudet

norelem laajentaa saranavalikoimaa

norelem laajentaa saranavalikoimaansa kahdella uudella sarjalla ruostumatonta terästä. Laadukkaasta A4 1.4401 -materiaalista valmistettuja saranoita on saatavana kiinnitysreiällä tai kiinnitysruuvilla varustettuna versiona. Ne soveltuvat sisäoviin, ja ne asennetaan näkyvästi, niitä voidaan käyttää vasemmalle tai oikealle ja niiden avautumiskulma on 180°.

Saranat ovat myös tärinänkestäviä ja näkymättömän, hitsatun saranatapin ansiosta suojattuja ilkivallalta ja tuhoamiselta.



Kiinnitysreiällä varustettua versiota on saatavana viidessä koossa, ja kiinnitysruuvilla varustettujen saranoiden osalta asiakkaat voivat valita kolmesta koosta.Levysaranat viidessä eri muodossa Lisäksi norelem laajentaa saranavalikoimaa seitsemällä ruuvikiinnitteisellä saranavaihtoehdolla levysaranoissa. Näistä versioista kolme on valmistettu ruostumattomasta A2-teräksestä ja neljä teräksestä.

Kaikkia saranoita voidaan käyttää sisäovissa, ja niiden avautumiskulma on 270°. Tuoteperhe on jaettu myös viiteen muotoon, joista ensimmäinen, muoto A, sisältää saranat, joissa on kaksi eripituista jalkaa. Saranat ovat saatavana teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä, ja ne voidaan voidella uudelleen rasvanipan avulla.

Muotoa B on saatavana myös teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä, ja se voidaan myös voidella uudelleen. Tämän saranan toinen jalka on kuitenkin voimakkaasti lyhennetty.

Lomakkeet C ja D ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja saranoita, jotka voidaan irrottaa. Muoto C on suunniteltu oikeanpuoleiseen asennukseen ja muoto D vasemmanpuoleiseen asennukseen. Muoto E on suorakulmainen sarana, jossa on kiinteä tappi.







Niitä on saatavana kromattuina ja mattamessinkisinä.

Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...