Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

24.05.2023 00:05

Uudet tuotteet - uudet mahdollisuudet

norelem laajentaa saranavalikoimaa

norelem laajentaa saranavalikoimaansa kahdella uudella sarjalla ruostumatonta terästä. Laadukkaasta A4 1.4401 -materiaalista valmistettuja saranoita on saatavana kiinnitysreiällä tai kiinnitysruuvilla varustettuna versiona. Ne soveltuvat sisäoviin, ja ne asennetaan näkyvästi, niitä voidaan käyttää vasemmalle tai oikealle ja niiden avautumiskulma on 180°.

Saranat ovat myös tärinänkestäviä ja näkymättömän, hitsatun saranatapin ansiosta suojattuja ilkivallalta ja tuhoamiselta.Kiinnitysreiällä varustettua versiota on saatavana viidessä koossa, ja kiinnitysruuvilla varustettujen saranoiden osalta asiakkaat voivat valita kolmesta koosta.Levysaranat viidessä eri muodossa Lisäksi norelem laajentaa saranavalikoimaa seitsemällä ruuvikiinnitteisellä saranavaihtoehdolla levysaranoissa. Näistä versioista kolme on valmistettu ruostumattomasta A2-teräksestä ja neljä teräksestä.

Kaikkia saranoita voidaan käyttää sisäovissa, ja niiden avautumiskulma on 270°. Tuoteperhe on jaettu myös viiteen muotoon, joista ensimmäinen, muoto A, sisältää saranat, joissa on kaksi eripituista jalkaa. Saranat ovat saatavana teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä, ja ne voidaan voidella uudelleen rasvanipan avulla.

Muotoa B on saatavana myös teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä, ja se voidaan myös voidella uudelleen. Tämän saranan toinen jalka on kuitenkin voimakkaasti lyhennetty.

Lomakkeet C ja D ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja saranoita, jotka voidaan irrottaa. Muoto C on suunniteltu oikeanpuoleiseen asennukseen ja muoto D vasemmanpuoleiseen asennukseen. Muoto E on suorakulmainen sarana, jossa on kiinteä tappi.Niitä on saatavana kromattuina ja mattamessinkisinä.

Lisää uutisia

Norelemin lukituspultit ja uudet paikoitusholkit, joissa on kuntoanturi

05.05.2023 01:05

Norelemin akselikytkimet
Yksinkertaisista taajuusmuuttajista monimutkaisiin asemointilaitteisiin
Norelemin mekaaninen kiinnitysjärjestelmä kiinnittää vakio-osat sekunneissa
Prosessien tehokas automatisointi pneumaattisilla puristimilla

22.08.2022 01:05

norelem klo AMB 2022
Stuttgartissa 13.-17. syyskuuta järjestettävillä kansainvälisillä metallintyöstömessuilla AMB:llä norelem esittelee puristintekniikkavalikoimaansa. Sitä on laajennettu merkittävästi: 5-akselipuristimista monipuristusjärjestelmiin ja manuaalisiin puristusmoduuleihin asiakkaat löytävät lukuisia uusia komponentteja, jotka tarjoavat selvää lisäarvoa monissa sovelluksissa
Tähän asti norelemin valikoimassa on ollut teräksestä, alumiinista ja ruostumattomasta A2-teräksestä valmistettuja kiristysrenkaita. Monipuoliset komponentit ovat nyt saatavana myös entistä kestävämpänä versiona, joka on valmistettu ruostumattomasta A4-teräksestä. Hyvän happo- ja korroosionkestävyyden ansiosta näitä kiristysrenkaita voidaan käyttää myös kemian- ja elintarviketeollisuudessa tai sovelluksissa, joissa ne joutuvat kosketuksiin suolaisen veden kanssa