Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Muutos hallinnossa

Björn Riechers siirtyy RK Rose+Krieger GmbH:n johtoon tohtori Gregor Langerilta

Gregor Langer, joka on johtanut menestyksekkäästi RK Rose+Krieger GmbH:n liiketoimintaa vuodesta 2021 lähtien ja pystynyt tänä aikana laajentamaan yrityksen menestyksekästä konseptia - innovatiivisten ratkaisujen toteuttaminen tiiviissä asiakasvuoropuhelussa ja lisäarvon tuottaminen asiakkaille ratkaisukeskeisen konsultoinnin avulla - jättää yrityksen 16. kesäkuuta 2023. Hän luovuttaa 1. kesäkuuta 2023 RK:n johdon ja Phoenix Mecano Groupin Automation Modules -divisioonan johdon Björn Riechersille.


"Minun on tärkeää korostaa, että tämä askel johtui yksinomaan yksityisistä syistä ja että minun on siksi hyvin vaikeaa jättää RK Rose+Krieger ja Phoenix Mecano", sanoo Gregor Langer, joka RK:sta lähdettyään ottaa vastaan uuden ammatillisen haasteen lähellä kotikaupunkiaan.

Hän on toiminut RK Rose+Kriegerin toimitusjohtajana heinäkuusta 2021 lähtien ja käynnistänyt lyhyessä ajassa monia tärkeitä muutoksia automaatiomoduulit-liiketoimintayksikön strategisen jatkokehityksen kannalta. Hän esimerkiksi kehitti yhdessä tiimin kanssa strategisen tavoitekuvan, jossa komponentti- ja järjestelmäliiketoiminnan liiketoimintamallit on erotettu vahvemmin toisistaan. Tulevaisuudessa komponenttiliiketoiminnan on tarkoitus kasvaa voimakkaammin RK:n järjestelmätoiminnan kautta. Toteutusta varten hän linjasi yrityksen vahvemmin intralogistiikan ja pakkaustekniikan painopistealoille lähestymistavan "simplify and focus to grow stronger" mukaisesti ja otti käyttöön liiketoiminnan kehittämisen johtamisen myynnissä.


"Strategia ja sen toteuttamiseksi valittu tie ovat edelleen voimassa ja niitä toteutetaan edelleen uuden toimitusjohtajan Björn Riechersin johdolla", Gregor Langer korostaa. Siirtyminen seuraajalle on parhaillaan käynnissä. Björn Riechers on opiskellut tuotantotekniikkaa (konetekniikkaa) Berliinin teknillisessä yliopistossa, ja hänellä on laaja kokemus johtajana ja konsulttina myynnistä, markkinoinnista ja johtamisesta teollisuudessa. Vuosina 2014-2022 hän toimi materiaalinkäsittelyratkaisuja valmistavan LKE Groupin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän oli Hoppecke Groupin johtoryhmän jäsen ja johtavan trukkien ja varastolaitteiden valmistajan Linde Material Handlingin kansainvälisen johtoryhmän jäsen. RK Rose+Kriegerissä Björn Riechers voi ennen kaikkea hyödyntää kokemustaan kansainvälisestä yhteistyöstä ja järjestelmäkehityksestä sekä viedä eteenpäin sellaisia aiheita kuin digitalisaatio, kestävä kehitys ja työergonomia:

"Tavoitteen määrittely RK Rose+Kriegerin menestyksekkään komponenttiliiketoiminnan edelleen kehittämiseksi ratkaisu- ja järjestelmätarjousten avulla vastaa hyvin kokemustani, ja odotan innolla, että pääsen johdonmukaisesti jatkamaan valitsemallani tiellä RK Rose+Kriegerin erinomaisen maailmanlaajuisen tiimin kanssa. Komponentti on DNA:na edelleen tärkeä menestyksemme takaaja. Kehitetyn ja edelleen laajennettavan ratkaisu- ja järjestelmätoiminnan myötä jatkamme menestyksekkäästi kasvustrategiaamme Phoenix Mecano Groupin maailmanlaajuisten tytäryhtiöiden kanssa."

Lisää uutisia

Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille
SensorBoard - Vaihtoehto optisille paikannusmenetelmille

19.10.2022 01:00