Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

17.11.2023 00:11

Uutisia puristustekniikasta

Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

Norelemin pikavaihtojärjestelmä on joustava ratkaisu pienten työkappaleiden asemointiin ja kiinnittämiseen esimerkiksi mittausjärjestelmiin ja mikroskooppeihin. Järjestelmää käytetään erityisesti silloin, kun vaaditaan pientä kiinnitysvoimaa mutta suurta tarkkuutta.



Norelem-pikavaihtojärjestelmä kiinnikkeiden nollapistekiinnitykseen koostuu useista eri komponenteista. Niihin kuuluvat pohjalevyt, pikavaihtopuristimet, lisäosat - yleensä adapterit, joilla kiinnityselementit ja pikavaihtopuristimet liitetään toisiinsa - sekä kiinnityselementit, kuten ruuvipuristimet, leukapuristimet tai neulatuet.



Pikavaihtopuristimet yhdistävät pohjalevyjä ja lisäosia Uutuutena norelem-mallistossa on pikavaihtopuristimia, jotka voidaan asentaa suoraan pohjalevyyn tai työpöytään perusosiksi T-urien tai kierteiden avulla. norelem tarjoaa erilaisia pohjalevyjä, esimerkiksi pohjalevyjä, joissa on T-ura, ja pohjalevyjä, joissa on M6-kierrereiät. Pikakiinnittimet muodostavat liitoskohdan pohjalevyjen ja lisäelementtien välille. Lisäelementit puolestaan toimivat liitäntäelementtinä pohja- ja kiinnityselementtien välillä ja ne voidaan liittää niihin ilman työkaluja. Norelemin tuotevalikoimaan kuuluu kolme erilaista lisäelementtiä vapaaseen asemointiin 3D-avaruudessa: alumiiniset sovittimet tarkkuuspuristimiin ja kolmileukaleukoihin sekä kulmaelementit. Norelemin kiinnityselementtejä voidaan käyttää pienten osien asemointiin ja kiinnittämiseen mittausjärjestelmiin, mikroskooppeihin, profiiliprojektoreihin ja vastaaviin. Valikoimassa on neljä eri vaihtoehtoa: Tarkkuuskiinnittimillä, joita on saatavana myös miniatyyrimallina, voidaan kiinnittää työkappaleita nopeasti ja helposti mittausta varten mittalaitteisiin, myös sellaisiin, joissa on sisäporeja. Kolmen leuan tarkkuusjousipuristimen käsikäyttöinen ruuvipuristin soveltuu erityisen hyvin vaatimuksiin, joissa tarvitaan pientä puristusvoimaa suurella tarkkuudella. Pyöreä työkappale kiinnitetään yksinkertaisesti kääntämällä kiristysrengasta käsin tai käyttämällä mukana toimitettua kiristysvipua. Neulatuki sopii erinomaisesti muotokappaleiden kiinnittämiseen, sillä jousikuormitteiset neulan männät mukautuvat työkappaleen muotoon, kun sitä painetaan sisään. Työkappaleet sijoitetaan ja kiinnitetään toistettavasti muottiin valettuun työkappaleen pidikkeeseen neulamännät puristamalla.














norelem-pikavaihtojärjestelmän edut

norelem-pikavaihtojärjestelmän avulla yksittäiset elementit ja jopa kokonaiset kiinnikkeet voidaan vaihtaa nopeasti ja järjestelmä voidaan mukauttaa uusiin työkappaleisiin ja prosesseihin. Esimerkiksi kaikkien luokkien kiinnityselementit voidaan asettaa nopeasti ja helposti paikalleen sovittimen avulla, ja ne voidaan kiinnittää positiivisella sovituksella. Kiinnikkeet voidaan purkaa äärettömän monta kertaa ja koota kokonaan uudelleen tai koota täsmälleen samanlaisina: Toistettavuus säästää aikaa ja kustannuksia, ja koneen käyntiaika pitenee merkittävästi - selkeä etu tavanomaiseen yksisuuntaiseen kiinnitysrakenteeseen verrattuna.




Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...

norelem laajentaa saranavalikoimaa