Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Nosta standardiasi Mastercycler® X40:llä

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia ja tehokkaita, vaan myös korkeatasoisia: Uusi tuotteemme tarjoaa todistetusti luotettavuutta, ja korkealaatuinen lämpösyklari on nyt saatavilla jokaiseen laboratorioon. Tutustu Mastercycler X40:een ja sen kaikkiin etuihin, jotka nostavat työsi uudelle tasolle.
Toistettava nukleiinihappojen monistaminen ja luotettava lämpötilahomogeenisuus ovat välttämättömiä Mastercycler X40 PCR-syklerillemme. Yhdessä intuitiivisen kosketusnäytöllisen käyttöliittymän ja ergonomisen yhden käden käytön kanssa uusi Mastercycler X40 nostaa PCR-työn standardiasi. Voit vapaasti käyttää 0,1 ml:n, 0,2 ml:n putkia tai putkiliuskoja ja valitsemasi minkä tahansa 96-kuoppaisen PCR-levyn, SafeLid suojaa näytteitäsi turvallisesti haihtumiselta. 12-pylväsgradientti helpottaa eri lämpötilavaiheiden optimointia PCR-protokollassasi. Kun siirrät protokollia hitaammista syklermalleista Mastercycler X40:een, voit hyötyä kätevästä ohjelmasiirto-ominaisuudesta, joka mukauttaa ramppinopeudet automaattisesti vastaamaan hyväksi havaittua PCR-protokollaasi täsmälleen samalla ajoajalla.

Laboratoriosi digitaalista tulevaisuutta varten Mastercycler X40 voidaan liittää suoraan VisioNize® Lab Suite -ohjelmistoon seurantaa, tarkastusketjuja ja dokumentaatiota varten.

Kestävyystavoitteiden saavuttamiseksi Mastercycler X40 toimitetaan puhtaassa pahvilaatikossa, jossa on minimaalinen määrä pölyä suojaavia muovipusseja, ja sen lyhennetty lyhyt käyttöohje. Pieni jalanjälki ja alhainen paino vähentävät kuljetuksesta aiheutuvaa CO2-jalanjälkeä, ja sen alhainen energiankulutus vähentää osaltaan CO2-päästöjä päivittäin. Puhdas ja moderni muotoilu keskittyy intuitiiviseen ja mukavaan käyttökokemukseen.

Lisää uutisia

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...

Koska tutkimus- ja kehitystoiminta on aikaa vievä ala, aikaa säästäviä digitaalisia ratkaisuja ja...